Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård, Mottagningar

Vi är en spännande organisation som ger möjligheter att utveckla både arbetssätt och kompetens. Rehabenheten bedriver många utvecklingsarbeten som med framgång förankras i det dagliga arbetet vartefter arbetet fortskrider. 

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras
närstående. Hos oss värnar vi om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu fram emot att få en ny kollega till vårt rehabiliteringsteam. Vi erbjuder även mentor den första tiden som anställd hos oss.
Vi söker en fysioterapeut med stort intresse för omvårdnad och demensvård samt att bedriva utveckling av profession och arbetssätt. 
I tjänsten ingår sedvanliga fysioterapeutuppgifter med inriktning på rehabilitering av de som boenden samt utbildning av personal i rehabiliterande förhållningssätt. I ditt arbete
ingår rehabiliteringsansvar för boende på enheterna och att ha ett tvärprofessionellt samarbete med alla yrkeskategorier inom enheten så som exempelvis undersköterskor, sjuksköterskor och enhetschefer.
Hos oss ingår det även att handleda medarbetarna i olika rehabiliteringsfrågor, ge telefonrådgivning samt delegera.  Du är en viktig
del i vårt arbete med personcentrerad omvårdnad, BPSD och palliativ vård genom NVP. 
Tjänstgöringsgrad och schemaläggningen kommer vi tillsammans överens om. Utgångspunkten är att  arbetstid är 40 tim/v och förlagd måndag till fredag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja
patientsäkerheten på våra särskilda boenden. Du vurmar för arbete inom äldreomsorg. Du gillar att arbeta självständigt, göra bedömningar och ta egna beslut. Du gillar också när det är omväxlande i dina arbetsuppgifter,
Erfarenhet av äldrevård är meriterande. Du ska ha körkort för manuell växellåda samt körvana.
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid
personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Inom Tiohundra har vi 10 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser. Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård.
Din kompetensutveckling är viktig för oss - därför har vi kompetensstege för fysioterapeuter.

På rehab så arbetar närmare 40 medarbetare med sex olika professioner och du har nära till kollegialt stöd. Vi jobbar med mentorskap så du alltid ska ha en kollega att rådfråga och bolla idéer med. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6960
Kontakt
  • Carina Morén, 0176-328727
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb