Är du en erfaren, driven och social administratör som vill arbeta centralt i en samhällsviktig organisation? Då kan tjänsten som administratör till Journal- och Scanningservice vara något för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Du erbjuds en sjukhusövergripande tjänst där du har mycket kontakt med patienter, sjukhusets medarbetare, andra vårdgivare, myndigheter och allmänheten. Ditt närmsta team består av två andra kollegor på Journalservice. Din roll kommer även att vara stöttande i den centraliserade scanningsfunktionen.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Om oss

Journalservice är en del av enheten Sjukhusgemensam service (SGS) kansli och omfattar tjänsteområden som registrerades rättigheter, allmänna handlingar, journalutlämning, arkiv, scanning, ärende-och dokumenthantering, controllerfunktioner för försörjningsområden, hållbarhet samt serviceutveckling. Samtliga tjänster är centraliserade vilket innebär att enheten servar hela Danderyds sjukhus inom dessa områden. Enheten består av 16 medarbetare.

 

Uppdrag och arbetsuppgifter

Journalservice (journalutlämning) avlastar sjukhusets verksamhetsområden för all inkommen begäran av journaler. Scanningsfunktionens huvuduppdrag består i att hantera alla restjournaler som skapas på sjukhuset och scanna dessa så att de är sökbara i journalsystemet. I din roll rapporterar du till enhetschefen på SGS Kansli.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Handlägga begäran som inkommer från exempelvis patienter, andra vårdgivare och myndigheter
  • Självständigt driva hela processen kring journalutlämning från det att begäran inkommer, menprövas och därefter utlämnas eller avslås

 

Kvalifikationer 

Gedigen arbetslivserfarenhet som handläggare eller administratör med journalsystem, gärna Take Care, och vana av kundservice. Alternativ har du annan bakgrund som vi bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har

  • God IT-kunskap och vana vid digitala arbetssätt
  • Goda kunskaper om relevanta lagar och förordningar såsom offentlighets- och sekretesslagstiftningen samt GDPR
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande med bakgrund inom vård eller offentlig sektor samt kunskap och erfarenhet av menprövning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt för att samverka, socialisera och bygga kontakter. Du har stor initiativkraft, tålamod samt ser kundens behov, genomför det som behöver åtgärdas samt följer upp och förbättrar saker inom ditt ansvarsområde. Vidare har du lätt för att samarbeta och vill arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med kollegor och chef. Då det tidvis är ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, strukturerad, lugn, systematisk och noggrann.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6855
Kontakt
  • Malin Nilsson, 08-12356229
Facklig företrädare
  • Birgitta Eklund (Vision), 08-12357601
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb