Är du vår nya kollega som vill vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss på Råsunda vårdcentral? Välkommen till en spännande tjänst och vår grupp med god kollegial vardag!

Vi söker en kollega som vill vara med och modernisera samt utveckla vår reception och kassa. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och som önskar sig en omväxlande vardag. Bland övrig personal finns läkare, sjuksköterskor, diabetessjuksköterska, undersköterskor, kurator, psykolog och medicinska sekreterare. Här kan du läsa mer om oss: . 

Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider och din egen arbetssituation när verksamheten tillåter. Vi tillämpar flextid, har ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr och erbjuder fri sjukvård. Du kan läsa mer om det här: .

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är en nyinrättad roll på vårdcentralen. Vi ser ett ökat behov av att ha vårdrelaterad kompetens i reception och kassa. Som undersköterska i vår reception är du verksamhetens ansikte utåt i det första mötet med våra patienter. I uppdraget ingår sedvanliga receptionsuppgifter samt att ta emot våra drop in patienter och göra en första bedömning åt sjuksköterskejour. Du kommer arbeta i receptionen men även sedvanliga undersköterskeuppgifter på vårdcentral kan förekomma. Arbete i hemsjukvården och laboratorium kan också förekomma vid behov.

Om oss:

Råsunda vårdcentral har omkring 10.000 listade patienter. Vårdcentralen ligger mitt i mysiga Råsunda, nära Solna centrum, du tar dig hit med buss, tunnelbana och tvärbana. Vi har en relativt stor andel äldre patienter som bott i Råsunda i många år, men en även yngre, mer nyinflyttad och ofta välutbildad befolkning. Vi har ett väl fungerande hemsjukvårdsteam med i dagsläget omkring 60 patienter inskrivna.

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Råsunda vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning och bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen med erfarenhet av primärvård och hemsjukvård. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Erfarenhet av kassaarbete är meriterande. 

Personliga egenskaper:

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning 100%, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6834
Kontakt
  • Malin Bössman, malin.bossman@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb