Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Välkommen till oss på jourmottagningen! Vi är en stabil arbetsgrupp med stor samlad erfarenhet och lösningsinriktat sinne. En av våra sjuksköterskor kommer att gå i pension, därför behöver vi förstärka med en sjuksköterska till.

 

Om Psykiatrisk Jourmottagning Rosenlund

 Mottagningen erbjuder bedömning och rådgivning för alla medborgare som vänder sig till Psykiatri Södra Stockholm. Enheten består av ca 25 medarbetare; läkare, sjuksköterskor, skötare, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Jourfunktionen svarar för akuta psykiatriska bedömningar och vårdinsatser alla dagar kl. 8-22.

Våra konsultationsläkare bemannar Södersjukhuset och genomför akuta psykiatriska bedömningar på inneliggande patienter.


Ditt arbete som sjuksköterska

Vi söker en sjuksköterska till jourfunktionen. I arbetet ingår samordning av teamarbetet i jourgruppen, bemanna jourtelefon med bedömning, stöd, rådgivning och vägledning. Du kommer att tillsammans med läkare även medverka vid akuta mobila insatser. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Våra förväntningar på dig

Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Erfarenhet av psykiatriskt arbete är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Körkort är önskvärt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, 38,25 h/vecka med arbete två helger av fem. Eventuell deltid kan diskuteras.
Vi erbjuder dig möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling både på individuell nivå och gruppnivå. Arbetet erbjuder en variation av arbetsuppgifter och möten med olika diagnosgrupper och vårdgrannar.

Arbetsplatsen är belägen på Södermalm.

 

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.



Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 december 2023. Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6820
Kontakt
  • Christina Lindqvist, Enhetschef, 08-12341497
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, 08-12340490,lena.elfstrom@sll.se
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb