Psykiatricentrum Södertälje, Neuropsykiatriska enheten

Letar du efter en spännande och givande möjlighet som sjuksköterska inom psykiatri? Då är du varmt välkommen till den neuropsykiatriska enheten i Södertälje, där vi strävar efter att förbättra tillgängligheten och flexibiliteten för våra patienter med ADHD genom att erbjuda digital uppföljning.

På Neuropsykiatriska enheten specialiserar vi oss på att behandla personer från 18 års ålder med ADHD och autismspektrumtillstånd. Vi erbjuder en bred variation av multimodala behandlingar inom en samarbetsinriktad och tvärprofessionell miljö.

Just nu söker vi en sjuksköterska som vill vara med och utveckla möjligheten för våra ADHD-patienter att få sin vård digitalt. Dessa patienter har tidigare genomgått Patient- och närstående utbildning, eventuell psykologisk behandling och har en välinställd läkemedelsbehandling. Nu kommer de erbjudas digitala uppföljningar och bedömningar för att möta deras vårdbehov. Du kommer få möjlighet att arbeta självständigt och i nära samarbete med specialistläkare för att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

På Neuropsykiatriska enheten är vi stolta över vårt engagemang för professionell utveckling och medarbetarnas välbefinnande. Denna tjänst ger dig möjlighet att arbeta helt eller delvis på distans beroende på tjänstgöringsgrad. Om du är en sjuksköterska med intresse för neuropsykiatri och har en önskan att växa och utvecklas i ditt yrke, så hör gärna av dig till oss!

Vi letar efter en sjuksköterska med erfarenhet från psykiatrisk öppenvård gärna med specialistutbildning i psykiatri, med intresse för innovation och utveckling. Personlig lämplighet är något vi värderar högt. Vi erbjuder en miljö som främjar din personliga och professionella utveckling. Vi tror på att belöna våra medarbetare och erbjuder fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjligheten till löneväxling, avtalspension och försäkringar.

Anställningsform: tillsvidareanställning. Distansarbete upp till 50 %.

Omfattning: 50-100%

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 231025
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6819
Kontakt
  • Anneli Luthin, 070-4840324
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, lena.elfstrom@sll.se , 08-12340490
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb