Bli en del av vårt fantastiska team på Kvinnoklinikens operationsenhet! Här får du möjlighet att vara med på vår resa mot framtidens kvinnosjukvård och förlossning.

 

Några medarbetare berättar

”Operationssjuksköterska är mitt drömyrke. Vi möter kvinnor i alla åldrar genom både glädje och sorg. Vi har både omedelbara, akuta operationer och planerade ingrepp. Vissa dagar räddar vi liv och en annan dag hjälper vi en kvinna till bättre livskvalitet. Det som motiverar mig mest är att vi räddar liv på både på mor och barn. Jag är otroligt stolt över vårt team i de situationer som verkligen kräver allas fulla uppmärksamhet. Alla jobbar så proffsigt och målinriktat.”            Matilda, operationssjuksköterska

”Jag har ett varierat, viktigt arbete där jag får vara med om många häftiga saker. Vi har god samhörighet i teamet och försöker hela tiden utvecklas för att det ska flyta på så bra som möjligt.” Erica, operationssjuksköterska

”Det bästa med att arbeta på Kvinnoklinikens operation är blandningen mellan de elektiva operationerna och de  urakuta.  Adrenalinpåslaget som kommer när larmet går. Hela teamet som arbetar tillsammans där alla har sin specifika uppgift på operationssalen. Glädjen när man får höra det första barnskriket. Det är charmen med att arbeta hos oss och fantastiskt att få vara en del av.” Nathalie, operationssjuksköterska

 

Vad säger chefen?

”Det finns så mycket kunskap och vilja till utveckling i arbetsgruppen, alla som arbetar här brinner verkligen för kvinnosjukvård. Som chef vill jag ge förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna utvecklas till sin fulla potential. Det är roligt att följa projekt som initierats av personalen och som blommar ut till nya rutiner eller förbättrade arbetssätt. Här är alla måna om varandra och vill ta hand om våra patienter på ett fint och professionellt sätt.” Maria, vårdenhetschef

 

Vårt anställningserbjudande

Det är mycket spännande som händer på vår operationsavdelning just nu. Ta chansen och var en del av detta!

Som operationssjuksköterska inom kvinnosjukvård och förlossning får du arbeta med härliga, kompetenta kollegor som har fokus på patienten och att ge vård av hög kvalitet. Vi strävar tillsammans efter att skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Vi är en 24/7-verksamhet med individuell schemaläggning, vilket ger dig möjlighet att arbeta dag och natt eller bara dagtid efter eget önskemål. Helgtjänstgöring ingår med ca två helger på tio veckor.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling. För dig som är operationssjuksköterska finns även en sign on-bonus som du kan läsa mer om under förmånslänken nedan.

Allt om dina förmåner

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning operation. Meriterande med några års erfarenhet.

 

Personliga egenskaper

Du är en kompetent, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser vi som en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Vår verksamhet

Kvinnokliniken bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen- och slutenvård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Gynekologisektionen har en speciell profilering mot benigna gynekologiska sjukdomar. Robot och endoskopisk kirurgi, vulvasjukdomar och bäckenbottenkirurgi inklusive urogynekologi utgör hörnstenarna i verksamheten och Danderyds sjukhus ligger i framkant beträffande klinisk forskning och utveckling inom dessa områden. Behandlingen av patienter med sjukdomar eller skador i bäckenbotten och vulva har länge varit en av sjukhusets spetskompetenser. Inom den gynekologiska sektionen bedrivs även en stor dagkirurgisk verksamhet. Just nu pågår även ett miljöprojekt hos oss där vi har som mål att vara den Gröna Kvinnokliniken.

 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6767
Kontakt
  • Maria Klahr Wikström, 0812355623
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb