Är du operationssjuksköterska som vill arbeta i toppmoderna operationslokaler
tillsammans med härliga kollegor? På centraloperation Danderyds sjukhus har vi tydligt fokus på teamkänsla och patientens bästa. Kom och jobba i vårt glada gäng på Kirurg- och Urologsektionen!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi är ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme samt en öppen och tydlig kommunikation. Sammantaget har vårt team en hög kompetens och vi strävar hela tiden mot att höja den ytterligare för att kunna motsvara de förväntningar och krav som ställs på oss. Då vi ser värdet av hög kompetensnivå har vi en utbildningsansvarig i verksamheten som arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling. Vi har även implementerat en verksamhetsanpassad kompetensstege med tydliga utvecklingssteg. Vi behöver just nu din kompetens. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 

Varför trivs dina framtida kollegor på arbetsplatsen?

”Bra och trevliga arbetskamrater!”
”Lyhörd ledning!”

”Brett utbud av operationer, ingen dag är den andra lik!”

"Stora, lättarbetade salar med dagsljus!"

Träffa några av våra medarbetare och få en inblick i vår verksamhet. Här kan du se filmen om oss på centraloperation
 

Vi har flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete:

- Utbildningsansvarig operationssjuksköterska och undersköterska som bland annat planerar din inskolning tillsammans med dig
- Medicintekniskansvarig ingenjör som underlättar arbetet kring tekniska funktioner.
- Bemanningsassistent som kan vägleda dig med bland annat schemaplanering.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

På centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Kirurg- och Urologkliniken en
integrerad verksamhet med Ortopedkliniken. Under jour och helgtid kan det även finnas möjlighet att arbeta på ortopedsektionen men din huvudsakliga placering kommer att vara kirurg-urologsektionen. Du får jobba i ett team med såväl erfarna som juniora kollegor.

Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, 6 för kirurgiska och urologiska operationer och 6 för ortopedi.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i elektiv och akut kirurgi, urologi och ortopedi för operationssjuksköterskor. Avdelningen är bemannad dygnet runt.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård
samt tidigare erfarenhet inom operation.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kirurgi och urologi, samt om du har vana att arbeta i Take Care.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Du är stresstålig och duktig på att både lyssna och kommunicera.

Oavsett erfarenhet ser vi att du är en bra lagkamrat, som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat och vi kommer att eftersträva att du trivs i vårt team. För oss är det viktigt att hitta rätt person till gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid med 38,15 h veckoarbetstid. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi har lättillgängliga kommunikationsvägar med både buss och tunnelbana.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6619
Kontakt
  • Åsa Sverdfält Vårdenhetschef, 08-12357494
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb