Är du erfaren specialistsjuksköterska inom intensivvård med intresse för medicinteknik och digitalisering är du välkommen att söka detta kombinationsuppdrag!

 

Vårt anställningserbjudande

Du erbjuds en spännande rotationstjänst där du på deltid har i uppdrag att stödja verksamheten och leda det fortsatta arbetet inom medicinteknik i kombination med kliniskt arbete på IVA och Postoperativa avdelningen centraloperation. Rollen passar dig som har ett stort intresse för utveckling och förbättring inom medicinteknik och digitalisering.

Inom uppdraget kommer du erbjudas att gå utbildningar, delta i olika konferenser och forum nationellt.

 

Arbetsbeskrivning

Du arbetar både strategiskt och operativt självständigt och i samverkan med kollegor med att säkerställa flera delar inom MT-området. Detta sker i nära samverkan med IVA och Postop ledningsgrupp, utbildningsledare och undersköterskor som har medicinteknik som ansvarsområde. Under våren 2024 kommer ny digital patientjournal införas inom VO Anestesi och Intensivvård.


Exempel på arbetsuppgifter inom medicinteknik:

  • Delta i aktuella upphandlingar och ansvara för att införskaffa och implementera ny utrustning.
  • Medverka till att ta fram underlag och planer för investeringar samt uppföljning av befintlig utrustning.
  • I samråd med utbildningsledare och vårdenhetschefer planera för och genomföra utbildning av medicinteknisk utrustning.Ta fram och hålla sig à jour med ny teknik som verksamheten behöver och som främjar utveckling.
  • Medverka till gott samarbete mellan MT, företag och verksamheten.
  • Medverka till att avvikelser gällande felaktigt handhavande eller fel på utrustning rapporteras av medarbetare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistsjuksköterskeexamen inom intensivvård och minst 5 års erfarenhet av intensivvård. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av samordning inom medicinteknik och deltagande i upphandlingar. Meriterande med erfarenhet inom projektledning. Du är bekväm i den digitala miljön och gillar digital utveckling.

 

Personliga egenskaper

Som person gillar du att samarbeta, är initiativrik, lösningsfokuserad och strukturerad med öppet förhållningssätt. Du är nyfiken och brinner för att utveckla medicinteknik. Du har god pedagogisk förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån situationen.  

 

Övrigt

Omfattning: 50 % kliniskt arbete samt ca 50 % medicinteknik. Veckoarbetstid 38:25. Två helger av fem. Sommarperioden v 26-33 samt lov-veckor övriga året 100 % kliniskt arbete.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6423
Kontakt
  • Sanaz Shafiei, 08-12356078
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb