Medicinsk enhet Intensivvård och Thoraxoperation/Perfusion

Vi söker nu dig som är certifierad perfusionist och som vill vara med och forma framtidens sjukvård. Du ges en unik möjlighet att vara med och påverka en förändringsresa ur flera perspektiv, en resa som tar sin utgångspunkt i värdebaserad vård där patienten står i centrum.

 

Om oss

I Karolinska Universitetssjukhusets, Medicinsk enhet Intensivvård och thoraxoperation är en central del av den nya verksamhetsmodellen och omfattar Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurser för anestesi, operation och intensivvård, är en sjukhusövergripande funktion för patientcentrerad, högkvalitativ och innovativ vård, forskning och utbildning inom PMI för vuxna patienter vid Karolinska Universitetssjukhuset. Thoraxoperation ingår i Medicinsk enhet Intensivvård och Thoraxoperation. Här bedrivs och utvecklas både akut och planerad högspecialiserad hjärtkirurgi.

Vi utökar vår verksamhet inför framtiden och söker nu 3 st perfusionister till Thoraxoperation.

 

Vi erbjuder

Thoraxoperationen på Karolinska Universitetssjukhusets ligger i framkanten inom sin profession och här finns möjligheten att vara en del av ett fantastiskt team med möjligheten där man gemensamt strävar efter att forma och ständigt förbättra framtidens sjukvård. Här ges man en unik möjlighet att vara med och påverka och vara en dela av en förändringsresa ur flera perspektiv En viktig förändringsresa som tar sin utgångspunkt i värdebaserad vård där patienten står i centrum.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

 

Om tjänsten

Vi är ca 70 medarbetare på operation och 5 perfusionister. Du kommer att arbeta tätt i vårt team tillsammans med narkosläkare, kirurger, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Verksamheten spänner över alla tänkbara hjärtoperationer, pumpimplanatationer och ECMO behandlingar. Inom minimalinvasiv kirurgi har vi kommit långt och är störst i landet.

Vi erbjuder tillsvidareanställning. Arbetstid 40 timmar, beredskap tillkommer.


Vi söker

Dig som har lätt för att samarbeta och har ett flexibelt och nytänkande synsätt. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i ett team. Du känner motivation till utveckling inom professionen. Det är meriterande om du har forskningserfarenhet.

 

Kvalifikationer

Krav:

  • Certifierad perfusionist.

  • Språk, svenska och goda kunskaper engelska. 

 

Meriterande:

  • Forskningserfarenhet, egen eller som del i en forskningsgrupp.

  • Erfarenhet från arbete inom operationsmiljö.

  • Pedagogisk erfarenhet är meriterande.

 

Vi söker 3 stycken personer som med engagemang och drivkraft kommer till sin rätta såväl vid teamarbete som vid individuellt arbete varför mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6273
Kontakt
  • Ali Babaie Khojini, 08-12370815
Facklig företrädare
  • Lizette Karlsson, 08-12376317
Publicerat 2023-08-23
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb