Välkommen att söka ett spännande vikariat med inriktning mot stamning hos barn och vuxna! 

Logoped på Södertälje sjukhus:  

Enheten för logopedi bedriver slutenvård samt öppenvård inom vårdval logopedi i Stockholm. Mottagningen ligger i moderna lokaler på Södertälje Sjukhus med tillgång till personalrum, personalgym och förmånlig friskvård. Som logoped hos oss arbetar du i ett team av yrkeskunniga kollegor med möjlighet till utveckling och fortbildning inom ditt diagnosområde. Arbetsplatsen värderar kollegialt samarbete och tror på medarbetardrivna förändringar där allas åsikter tas till vara. Utlyst vikariat avser bedömning och behandling av barn och vuxna med talflytsstörningar samt eventuellt kompletterande diagnosområde. 

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är trygg och har lätt för att skapa relation till medarbetare och patienter. Du bör ha god kännedom om diagnosområdet och kunna agera självständigt i bedömningar och valda åtgärder. Vidare värdesätts nyfikenhet, problemlösningsförmåga och goda sociala färdigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad logoped. Certifiering i behandlingsmetoder kopplat till diagnosområdet är meriterande för tjänsten.

Anställningsform:  

Vikariat 8 månader med möjlighet till förlängning. Heltid 100%.

Tillträde: 2024-01-08

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-01-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6217
Kontakt
  • Sophie Bergman, 08-12324662
Facklig företrädare
  • Ulrike Andersson Stockhaus, 08-12324625
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb