Vårt anställningserbjudande

Vi är en stor grupp arbetsterapeuter som arbetar tillsammans på sjukhuset med patienter i slutenvården eller specialiserad öppenvård. Vi är indelade i tre grupper: medicingruppen, neurogruppen och ortopedgruppen. Vi söker nu dig som vill arbeta i medicingruppen.

Vi har idag ytterligare en specialist i Arbetsterapi inom Ortopedi som du kommer att arbeta nära. I vår kommer vi rekrytera ytterligare en specialist som då kommer att vara inom neurologi. Ni kommer tillsammans att bilda vårt specialistråd inom arbetsterapi.


Vi söker dig som gillar att arbeta i en kreativ miljö där din bedömning är viktig för patienten. Du behöver vara trygg att självständigt göra bedömningar och ibland arbeta under tidspress. Vi arbetar efter egna framtagna prioriteringar och hjälps åt i gruppen för att möta patientens behov av bedömningar inför utskrivning från sjukhuset.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som specialist kommer du vara med och utveckla arbetet utifrån framtagna fokusområden och gruppens behov. Du lägger upp och planerar ditt arbete själv i samråd med Arbetsterapins enhetschef. Du kommer även att ha andra specialister och kompetenta kollegor att bolla idéer med. Specialisttjänsten är framtagen med stöd av Region Stockholms kompetensstege för arbetsterapeuter i klinisk vård.

Arbetsuppgifterna på avdelningen består av att träffa inneliggande patienter på olika avdelningar på sjukhuset. Det kan vara ADL-bedömning, hjälpmedelsbedömning och utprovning av hjälpmedel samt kognitiv bedömning.

 

Kvalifikationer

Specialist i arbetsterapi. Erfarenhet från arbete på akutsjukhus är meriterande såväl som om du har en handledarutbildning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel med god samarbetsförmåga. vidare är du strategisk och strukturerad. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2301001
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5767
Kontakt
  • Karin Lafleurie, Enhetschef Arbetsterapi , 08-12355317
  • Sofia Svärding, Specialist Arbetsterapi, 08-12356414
Facklig företrädare
  • Annsofie Ericsson, 08-12356526
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb