N44 Tema Inflammation och Åldrande, N449 OO Inflammation

Är du sjuksköterska och har intresse för teknik och vill arbeta med medicinsk teknik och patienter i nära samarbete? Tycker du att ditt team och kollegorna som ingår där är helt avgörande för att du ska trivas på jobbet? Då kan rollen som sjuksköterska hos oss på dialysen i Huddinge vara helt rätt för dig! Här jobbar du tillsammans med ett prestigelöst och vänligt team som just nu behöver utöka sin styrka med nya sjuksköterskekollegor. Välkommen!

Vi erbjuder

Tjänsten startar med åtta veckors strukturerad inskolning tillsammans med en utbildningssköterska och en handledare. Allt för att du skall få bästa möjliga start hos oss. Under första året erbjudas en veckas introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad och inom två år erbjudas en fördjupningskurs på fyra dagar. Du ges även möjlighet till betalda högskolestudier (Njurmedicin 15 högskolepoäng) och vi uppmuntrar till utbildning på magisternivå.

Förmånliga arbetstider:
Vi erbjuder ett fast schema med arbete var tredje helg. Våra arbetstider är förlagda till förmiddag eller eftermiddag och som längst arbetar du till kl 20.00 på vardagar och söndagar. På lördagar jobbar vi endast till kl 14.00.

Arbetet på vår dialysavdelning har under dagen perioder av intensivt arbete som följs av perioder med ett lugnare tempo, där det finns utrymme för administration och för att samtala med sina kollegor om stort som smått.

Bli del av ett riktigt bra team:
Vi är ett glatt team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare med en unik spetskompetens. Vi är prestigelösa och har ett väl fungerande samarbete.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Inom dialysen i Huddinge vårdar vi patienter med kronisk njursvikt som behöver dialys tre gånger per vecka. Då dialys är en livsuppehållande behandling är våra patienter återkommande, vilket skapar långvariga relationer med dem.

Du erbjuds arbete i en stimulerande arbetsmiljö, med en kombination av medicinsk teknik och nära patientkontakt. Arbetet bygger därför på lika delar relationskapande omvårdnad som medicinteknisk avvägning i patientens dialysbehandling, där du som sjuksköterska har en viktig roll i att skapa lugn och trygghet hos patienten. Hos oss är inga patienter inneliggande och därför får du alltid ett tydligt avslut på din dag. Under dagen finns det avsatt tid både för vårdarbete och för planering och journalföring.

Du kommer att arbeta nära både läkare, undersköterskor och andra sjuksköterskor där ni alla bidrar till att patienten får den bästa vården. Arbetet inkluderar även en stor del självständigt arbete då du är den som utför själva dialysbehandlingen.  På sikt finns det också möjlighet att sköta akuta dialyser runt om på sjukhuset samt få spetskompetens inom barndialys.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett genuint intresse för att arbeta nära och långsiktigt med patienten och vill ha ett arbete där du verkligen gör skillnad.
 • Är intresserad av både medicinteknisk apparatur och omvårdnad.
 • Trivs bra med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och bidrar till att få till bra lösningar för alla parter.
 • Planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. För dig är det viktigt att sätta upp och hålla tidsramar.
 • Tar initiativ, sätter i gång aktiveter och uppnår resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och/eller erfarenhet av njurmedicin. Genomförd utbildning inom njurmedicin.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot allt lära känna dig!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
4. Yrkeslegitimation

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5033
Kontakt
 • Mårten Borén , Marten.boren@regionstockholm.se
 • Mattias Markgren , mattias.markgren@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
 • Franco Vera Sotelo, 08-12389489
Publicerat 2023-06-30
Sista ansökningsdag 2023-11-23

Tillbaka till lediga jobb