Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp tillsammans med duktiga kollegor? Vi ska nu utöka med ytterligare en fysioterapeut.

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, onkologi och lymfterapi samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp och möjligheter till verksamhetsutveckling och forskning är stor.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 69 personer.

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga uppdraget är arbete i neuroteamet med patienter med stroke och övriga neurologiska diagnoser så som MS, Parkinson, perifera pareser etc. Arbetsuppgifterna består till största delen av rehabilitering både i hemmet och på mottagning. Teamarbetet innebär ett tätt samarbete med övriga teammedlemmar, framför allt kring rehabplanering, uppföljning och planering av det gemensamma arbetet. Ofta görs en första bedömning tillsammans med någon i teamet. I det tvärprofessionella teamet ingår en logoped, två sjukgymnaster, två arbetsterapeuter och en kurator. Handledning av studerande ingår i arbetet.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid på 100% med tillträde 2023-09-01

Kvalifikationer

  • Leg Fysioterapeut 
  • Neurologi 7,5 hp önskvärd 
  • Erfarenhet av arbete inom neurologi
  • B-körkort krävs  

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Du bör även kunna arbeta självständigt och ha en god pedagogisk förmåga.

Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Mimmi Engström
Tel: 073-085 02 40. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4914
Kontakt
  • Mimmi Engström, 073-0850240
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna , 070-4846052
Publicerat 2023-08-16
Sista ansökningsdag 2023-09-01

Tillbaka till lediga jobb