Norra Stockholms psykiatri, Avd 4 NSP


Beskrivning

Vill du ha fantastiska kollegor och ett arbete att trivas på? Kom och jobba med oss på avdelning 4, S:t Görans sjukhusområde, här har vi högt i tak och nära till skratt!
S:t Görans sjukhusområde är centralt beläget på Kungsholmen, här har du nära till stadens puls och goda kommunikationsmöjligheter. Avdelning 4 tillhör psykossektionen och har 14 vårdplatser. Vi är måna om att förmedla en humanistisk värdegrund och skapa en värdig vårdmiljö för våra patienter, hos oss finns tid för en mer personcentrerad vård. Arbetet på avdelningen sker i två vårdlag där sjuksköterskor och skötare arbetar nära tillsammans med patienterna. Vi vill ha engagerade och friska medarbetare, därför främjar vi friskvård genom både friskvårdstimme och generöst friskvårdsbidrag.
Nu söker vi efter en driven och entusiastisk sjuksköterska som tillsammans med oss vill vara med och bidra till avdelningens utveckling. Arbetsuppgifter

Du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystemet Take Care, medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Som sjuksköterska har du en central roll som arbetsledare och förebild i psykiatrisk omvårdnad. I arbetet ingår även ett nära samarbeta med öppenvården. Psykiatrin utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt, därför är delaktighet i avdelningarnas kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare. Det finns också goda utvecklingsmöjligheter för dig som sjuksköterska med exempelvis vidareutbildning och forskning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse av att hjälpa människor med psykiatriska problem i såväl det akuta skedet som mer långsiktigt. Tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande, men inget krav. 
Som person är du innovativ, flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag. Villkor

Tillsvidareanställning 100 %, schemalagd dag- och kvällstid

(38:15 tim./v), 2 helger/5 veckor.

Dina förmåner hos oss

Flextid Individuell lönesättning Kompetensutveckling Fri sjukvård i öppenvård Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, introduktion skräddarsys efter individuella behov. Utdrag ur belastningsregister hämtas före anställning.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Denise Tziouvara, denise.tziouvara@regionstockholm.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4897
Kontakt
  • Denise Tziouvara, 08-12348339
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb