Vill du göra skillnad för barn och ungdomar 0-17 år med psykiatrisk problematik och samtidig somatisk sjukdom? BUP Konsultenhet söker nu en legitimerad psykolog!

BUP Konsultenhet erbjuder barnpsykiatrisk bedömning och behandling på specialistnivå till patienter vars psykiatriska problematik är förknippad med/orsakad av underliggande somatisk sjukdom. Det kan vara barn med allvarlig eller kronisk sjukdom som t ex cancer och diabetes. En målgrupp är även barn och ungdomar med funktionella tillstånd. BUP Konsultenhet tar emot remisser från barnsjukhusen i Stockholm och gör barnpsykiatriska bedömningar och erbjuder behandling, i nära samarbete med barnmedicin. I uppdraget ingår även att delta i psykosociala ronder och ge konsultation till barnsjukhusens personal.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att, i ett team bestående av psykologer, barnpsykiater, kuratorer och sjuksköterska, arbeta med barnpsykiatrisk bedömning och behandling. Du kommer även att delta i psykosociala ronder på barnklinikerna och samverka kring gemensamma patienter och ge konsultation till den barnmedicinska personalen. I arbetsuppgifterna ingår samarbete med förskola/skola, socialtjänst, habilitering, första linjens psykiatri och vuxenpsykiatrin. Oavsett hur lång erfarenhet du har så erbjuds du en mentor.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad psykolog och ha erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete med barn/ungdomar/familjer. Har du dessutom intresse för konsultationspsykiatri så är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med personlig mognad och som har en god förmåga att samarbeta samt skapa struktur i ditt arbete. Du tycker om att arbeta i team, men kan också agera självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsinriktade, engagerade och kompetenta kollegor som vill göra ett gott arbete för patienterna, och samtidigt ha roligt tillsammans på jobbet! Vi är också måna om varandra och generösa med kollegialt stöd. Vi har förmåner som fri sjukvård, flextid, friskvårdsbidrag (5 000 kr/år) och friskvårdstimme.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

BUP Konsultenhet är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4893
Kontakt
  • Marlene Waltman, enhetschef, 08-12352099
  • Ingrid Jacobson Nelson, biträdande enhetschef, 08-12352071
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb