Välkommen till Rinkeby vårdcentral! Vi är en väletablerad mottagning med nöjda patienter och stabil personalgrupp. Vi verkar i ett mångkulturellt samhälle och har ca 9 000 listade patienter.

Rinkeby vårdcentral och vår personal har tidigare fått utmärkelse för vårt målmedvetna förändringsarbete och vår engagerade personalgrupp. Tillsammans har vi lyckats öka vår tillgänglighet och ser nu att du i den här rollen kommer kunna tillföra mycket till vår verksamhet.

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler, flextid, friskvårdsbidrag och kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession.

Vårdcentralen ligger centralt i Rinkeby centrum, T-bana tar ca 20 minuter från T-centralen.

Kvalifikationer:

Legitimerad Psykolog. Meriterande är erfarenheter från primärvård och erfarenheter av att leda grupper. Kunskaper i journalsystemet Take Care är och god datorvana önskvärt.

Personliga egenskaper:

Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du kommer vara en del av vårt psykosociala team och samarbeta och driva fram förbättringsförslag med vår psykoterapeut, läkare och sjuksköterska gällande psykisk ohälsa. 

Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande. Bra bemötande med patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Deltid på 60% tjänstgöringsgrad, måndag till fredag.  Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4790
Kontakt
  • Havise Koyuncu, Verksamhetschef, 08-12339931
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb