Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolt över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver. Vill du vara med och bidra till detta? Då ska du söka till Sabbatsbergsgeriatriken!

Varje nyanställd sjuksköterska, specialistsjuksköterska/månadsavlönad, minst 75%, får en sign-on bonus om 10 000 kronor vid tillträdet av anställningen och 10 000 kronor efter 12 månader. Det är för dig som skriver på anställningsavtal från 3 mars tom den sista augusti 2023 och uppfyller vissa kriterier.* 

Om oss på avdelning 71:
Vi har akutgeriatriskt uppdrag med särskild inriktning med ortopedisk rehabilitering. Vi tar emot våra äldre, sköra och multisjuka patienter från akutsjukhus, direkt från hemmet eller ambulans samt remiss från husläkare. 

Vårt erbjudande
Du får en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder kompetensutveckling och fortbildning, deltagande i kvalitetsgrupper, interna föreläsningar, e-lärande och pedagogikkurser. 

På avdelningen finns sjuksköterskor som har lång erfarenhet av geriatrisk slutenvård samt sjuksköterskor med specialistkompetens i vård av äldre som kommer att handleda och stötta dig i ditt arbete. 

I samarbete med kunniga och trevliga kollegor från andra yrkeskategorier kommer du att ansvara för att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder. Dokumentation sker enligt TakeCare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Tidigare arbetslivserfarenhet inom somatisk slutenvård och högskolepoänggivande kurser i exempelvis handledning, smärta, sår, nutrition eller demens är meriterande. 

Personliga egenskaper
Du är nyfiken och lyhörd. Du är intresserad av ditt eget och andras lärande på arbetsplatsen och främjar ett tillitsfullt samarbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. 

Anställningsform
Vi erbjuder tillsvidareanställning med antingen 2-skift eller 3-skift. Vi tillämpar individuell lönesättning, flextidsavtal samt arbetstidsavtalet mellan Region Stockholm och Vårdförbundet. 

Förmåner
*Vår nya medarbetare ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms
nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm (Med detta avses samtliga nämnder inom Region Stockholm (t ex Karolinska och SLSO), samtliga helägda bolag och kommunalförbund (t ex Södersjukhuset, Danderyds sjukhus, Södertälje sjukhus, AISAB, Norrtälje TioHundra och S:t Eriks ögonsjukhus) samt akutsjukhus som drivs på uppdrag av regionen så som Capio S:t Görans sjukhus). Samtliga belopp är bruttobelopp och inte pensionslönegrundande

Vi erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag upp till 3000 kr/år. Fri öppen sjukvård och försäkringar enligt SLSO:s avtal. 

Övrig information
Mer om Sabbatsbergsgeriatriken och våra avdelningar hittar du på vår hemsida. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4741
Kontakt
  • Jenny Larsson, Enhetschef, jenny.g.larsson@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, ulrika.sundbye@sll.se
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb