Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 12

Sjuksköterska Dag/Kväll till Avd 12, vo Ortopedi, Södersjukhuset!

Vi söker dig som är erfaren eller nyutexaminerad sjuksköterska och vill arbeta dag- och kvällspass med ett härligt gäng i nya fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Årstaviken.

Avdelning 12 är en ortopedisk akutvårdsavdelning med 24 rymliga, moderna och ergonomiska enkelrum med tillhörande toalett och dusch. Vi vårdar patienter pre- och postoperativt efter ortopediska skador som knä-, fotleds- och höftfrakturer.

Under din inskolning och även efter kommer du att ha stöd från kollegor som är hjälpsamma och prestigelösa. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll. Det finns möjlighet till flera interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege för sjuksköterskor. Vi erbjuder ortopedisk vidareutbildning och det finns möjlighet att utveckla verksamheten genom vår ämnesorganisation.

I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Dagtid på vardagar har vi också en flödessjuksköterska, som avlastar övriga kollegor genom att sköta en stor del av det administrativa arbetet och även ansvarar för alla inkommande telefonsamtal.

Arbetsmiljö är i fokus och vi på Södersjukhuset värnar om våra medarbetares hälsa. Hos oss får du friskvårdsbidrag 5000 kr/år samt möjlighet till att träna i hälsoteamets fina lokal. De erbjuder både gruppträningspass och individuell träning. Arbetstidsmodellen ATK ger dig möjlighet till förkortad arbetstid och du får även en kvarstannandebonus om 40 timmar per arbetat helår, som kan tas ut i ledighet, pengar eller pension.

Utveckling är något som är viktigt för oss och vi försöker alltid sträva framåt genom att ta vara på varandras nya idéer och förslag på förbättringar. Vi arbetar bland annat med personcentrerad överlämning och rond för att främja förhållningssättet personcentrerad vård och öka patienternas delaktighet i sin vård.

Hör av dig så berättar vi mer!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4688
Kontakt
  • Tina Sjöqvist, vårdenhetschef, 08-12362961
  • Karin Bokedal, enhetsledare, 08-12364813
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb