Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, Psykiatricentrum Södertälje

Undersköterska, specialenhet psykiatrisk heldygnsvård

 Denna avdelning, naturskönt belägen på landsbygden, har en mycket stabil och rutinerad arbetsgrupp med gott kamratskap och tydliga rutiner. En medarbetare väljer nu att gå vidare och vi söker en person med undersköterskeutbildning och yrkeserfarenhet från psykiatrisk vård eller boende. Tidigare arbete med autism, lågaffektivt bemötande och psykopedagogiska metoder är meriterande.

Det är viktigt med ett starkt intresse och engagemang samt god förmåga att bedöma, bemöta och hantera svåra och oväntade situationer. Att vara lyhörd, flexibel och lösningsorienterad är viktiga egenskaper samtidigt som rutiner och ramar präglar arbetet i hög utsträckning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Det krävs även goda kunskaper i svenska språket. Körkort är ett krav då bilkörning ingår i arbetsuppgifterna, liksom tillgång till egen bil eftersom det inte finns kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Psykiatrisk omvårdnad är huvudfokus, en stor del av arbetet innebär hjälp i vardagen såsom måltider, dagliga rutiner och patientdelaktighet. Kontakter med närstående och andra samarbetsparter förekommer också. Att dokumentera i patientjournal samt att vara delaktig i utveckling av omvårdnaden är andra viktiga delar i arbetet.

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning. Arbetstiden omfattar dag-, kvälls- och nattarbete inklusive helger.

Vi har generösa friskvårdsförmåner, friskvårdstid och personalgym. Det finns goda möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling.

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4667
Kontakt
  • Bo Hejdenberg, 08-12367740
Facklig företrädare
  • Kommunal Erika Mellqvist , 08-12340470
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-24

Tillbaka till lediga jobb