Vill du leda en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Vi söker nu en enhetschef  till vårt team på Nacka RehabCentrum!  
På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam, kiropraktor, naprapat och lymfterapi bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp.

Vi erbjuder ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård upp till högkostnadskort. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 69 personer. 


Arbetsuppgifter:  
Du kommer att arbeta både som Enhetschef och i din grundprofession. Enhetschefsuppdraget är ett förordnande som följer verksamhetschefens förordnande. Du kommer delta i ledningsgruppen och ha ett nära samarbete med de fyra andra enhetscheferna och biträdande verksamhetschef.  Ditt kliniska arbete innebär poliklinisk verksamhet på mottagning och i hemmet och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. Samverkan sker med andra vårdaktörer samt deltagande i förekommande nätverk.


Anställningsform:  
Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2023-09-01.


Kvalifikationer:  

* Erfarenhet av ledarskap
* Leg fysioterapeut, dietist, logoped eller kiropraktor.
* B-körkort krävs.
* Svenskakunskaper motsvarande minst nivå C1.


Personliga egenskaper:  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Enhetschef/Fysioterapeut hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

Övrig information  
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och utför registerkontroll före beslut om anställning. 

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Madeleine Östman 
Tel: 073-661 87 16 


Sista ansökningsdatum: 2023-06-16 
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4645
Kontakt
  • Madeleine Östman, 073-6618716
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
  • Lena Lindberger, SRAT , 08-12335133
  • Helen Wahlquist, Naturvetarna , 08-12337231
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb