Är du legitimerad sjuksköterska och vill vara del av en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar och samtidigt ha ett utvecklande och varierande arbete? BUP Täby söker nu ytterligare en kollega till vårt kompetenta medicinska team.

BUP Täby specialiserad öppenvård bedriver modern barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska tillstånd hos barn och ungdomar, främst boende i Täby och Österåkers kommuner. Vår mottagning är en del i BUP Stockholm som omfattar alla steg från specialiserad öppenvård till klinikvård. Mottagningen ligger i Roslags Näsby i Täby, och är lätt att ta sig till t ex med buss från Mörby centrum/Danderyds sjukhus alternativt Roslagsbanan från Östra Station.

På mottagningen möter vi barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år samt deras närstående. Det är stor variation i psykiatrisk problematik och funktionsnivå hos patienterna. Vi arbetar enligt en modell för stegvis vård för att kunna erbjuda våra patienter rätt vård på rätt nivå utifrån BUP Stockholms riktlinjer.

På BUP Täby finns bred och specialiserad kompetens med ett trettiotal medarbetare. Vår personalgrupp består av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och administratörer varav ett flertal arbetat under en längre tid på mottagningen. Vi samarbetar i tvärprofessionella team och går igenom bedömningar och vårdplanering på behandlingskonferens med insyn från olika professioner i teamet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt och värnar om våra medarbetares kompetens.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska ansvarar du för samordning och koordinering av den medicinska vården för patienter med läkemedelsbehandling. Det innebär ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskekollegor på mottagningen. Ditt arbete kommer innefatta patientbesök för medicinsk uppföljning, telefonkontakt samt stödjande samtalskontakter.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, helst med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för psykiatri alternativt barn och ungdom. Gärna erfarenhet av planerad mottagningsverksamhet. Erfarenhet av och intresse för ätstörningar är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter samarbetsförmåga och intresse för att arbeta i team. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad och ha en god problemlösningsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år). 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Arbetet sker dagtid, måndag-fredag. Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Provanställning kan förekomma.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Täby är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Deltid kan diskuteras.
Ort Täby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4541
Kontakt
  • Enhetschef Päivi Sharifan Holma, 08-12352301
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490.
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb