Folktandvården Stockholm, Allmäntandvård

Vill du arbeta som ledare i ett av Europas största tandvårdsföretag? Kanske ta nästa steg i din karriär? Nu har du möjlighet att få arbeta som biträdande klinikchef på Folktandvården i Vasastan!

Som biträdande klinikchef hos oss kommer du att få driva kliniken tillsammans med din klinikchef i linje med företagets målsättning och vision - att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa!

Ditt uppdrag
Som biträdande klinikchef kommer du att vara delaktig i att leda, utveckla, organisera och följa upp verksamheten, tillsammans med Vasastans klinikchef. Vidare i ditt uppdrag kommer du att coacha och engagera medarbetarna på kliniken, så att verksamhetsmålen kan uppnås på bästa sätt. Du kommer att ingå i klinikledningen och du förväntas även att arbeta kliniskt.

Kliniken i Vasastan består av 15 moderna behandlingsrum med vacker utsikt och vi har intraoral scanner, mikroskop, taklyft och lustgas. På kliniken arbetar både allmäntandläkare och nischtandläkare i kirurgi och endodonti. Vi behandlar allt från remisser för kirurgi och rotbehandlingar till barntandvård och mer avancerade behandlingar hos våra vuxna patienter. Vi erbjuder dig att bli en del av ett gäng som trivs ihop på en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. Kliniken ligger med gångavstånd till Odenplan där både pendeltåg, tunnelbana och bussar passerar. Pendlar du med bil finns möjlighet till nära parkering.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är utbildad tandläkare eller tandhygienist. Du kan även ha bakgrund som tandsköterska, då i kombination med relevant högskoleutbildning. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket, i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap.

Vidare i din roll som biträdande klinikchef är du affärsmässig eftersom du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap, för att på bästa sätt driva kliniken framåt. Därutöver sätter du upp höga mål och arbetar uthålligt för att uppnå dem. Du bygger relationer med personer på olika nivåer inom organisationen samt samverkar genom att främja och utveckla andras idéer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
Hos oss erbjuder vi även goda möjligheter till vidareutveckling. Därutöver erbjuder vi dig generösa erbjudanden och en god struktur. Tjänsten som biträdande klinikchef är ett tidsbegränsat förordnande, med en tillsvidareanställning i grundprofessionen med tillträde enligt överenskommelse. Vi förväntar oss att du har en målsättning om att gå vidare till ett klinikchefsuppdrag längre fram. Provanställning kan förekomma.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 4 juni-2023
. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag. Bifoga kopia av legitimation/examinationsbevis tillsammans med CV.

Vill du veta mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Välkommen att kontakta:
Maria Baecklund, klinikchef, mejl: maria.baecklund@regionstockholm.se, ring eller smsa: 072-582 23 81
Joakim Levin, områdeschef, mejl: joakim.levin@regionstockholm.se, ring eller smsa: 072-582 23 42

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4463
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb