Heldygnsvård Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning Ytterö

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Vi söker nu undersköterska/student under vårdutbildning för timanställning, natt på Ytterö!

 

Om Psykiatrisk avdelning Ytterö

På Psykiatrisk avdelning Ytterö bedrivs heldygnsvård med inriktning huvudsakligen mot psykos. Ytterö tar emot patienter i allt från akuta tillstånd till patienter som läggs in via öppenvården eller via självvald inläggning. Avdelningen tar också emot patienter från hela Stockholm i den mån det finns plats. Här arbetar ett engagerat team där personcentrerad heldygnsvård för patienter med psykiatrisk problematik sätts i centrum. För att säkerställa kvalitet och jämlik vård vägleds insatserna till patienten av diagnosspecifika vårdprocesskartor som anpassas utifrån patientens individuella behov. På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och läkare tillsammans. Enheten ligger vackert belägen bredvid Magelungssjön nära Farsta Centrum. Kollektivtrafik finns i nära anslutning till enheten och parkeringsplatser för anställda.


Ditt arbete som sjukvårdsbiträde/undersköterska

Som sjukvårdsbiträde/undersköterska har du en viktig roll i omvårdnadsarbetet och samarbetar med dina kollegor i olika tvärprofessionella team. Vi arbetar aktivt med utveckling av patienters delaktighet, vårdplaner, omvårdnadsplaner och konkreta omvårdnadsåtgärder. Tillsammans med dina professionella och engagerade kollegor blir du delaktig i vårt mål att ge psykiatrisk vård av bästa kvalitet. Uppgifterna innebär daglig kontakt med patienter, samtal, aktiviteter, omvårdnad och olika förekommande uppgifter på avdelningen. Dokumentation sker i vårt system TakeCare.


Våra förväntningar på dig

Du har intresse för omvårdnad och för psykiatri som inriktning samt är nyfiken, kreativ och ansvarstagande. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor men kan också arbeta självständigt och fatta egna beslut när så krävs. I omvårdnadsarbetet utgår du från patientens och närståendes resurser och behov. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Du är utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Yrkeshögskola specialistundersköterska, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Alternativt studerar du till undersköterska, sjuksköterska, psykolog eller läkare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.


Vad kan vi erbjuda dig?

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet sker enligt schema natt. Anställningens form kan vara som timavlönad eller som månadsavlönad beroende på anställningsperiodens längd. Alla vikarier får en betald individuellt anpassad introduktion som innehåller några arbetspass tillsammans med en erfaren kollega. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning som timvikarie efter sommaren. Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.


Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Ange i din ansökan om det finns begränsningar i hur du kan arbeta, exempelvis kan inte arbeta nattpass. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4454
Kontakt
  • Rebecca Bager, 08-12341529
  • Ylva Åkerman Wallmark, 08-12341504
  • Ylva Söderling, 08-12341518
  • Helen Rebot Svendgaard, 08–12341589
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler,, Kommunal, 08-12340499
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb