BUP Huddinge behöver växa för att kunna möta ett utökat uppdrag som innebär ett större geografiskt ansvarsområde från årsskiftet 2022-23. Vi behöver nu förstärka med en specialistläkare och vi söker dig som är engagerad, strukturerad och flexibel och som vill vara med i vår utveckling framåt. Just nu erbjuder vi signerings- och förstärkningsbonusar!

Barn och ungdomspsykiatrin (BUP) Huddinge är en öppenvårdsmottagning som bedriver modern barn- och ungdomspsykiatrisk vård på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem hos barn och ungdomar, 0-17 år, boende i Huddinge kommun. Vi arbetar för att kunna erbjuda våra patienter rätt vård på rätt nivå utifrån BUPs processkartor och Socialstyrelsens riktlinjer.

På BUP Huddinge befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Vi är en personalgrupp på cirka 30 anställda, bestående av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, psykologer, kuratorer och administratörer. Vi arbetar i multiprofessionella team. På mottagningen har vi tydliga arbetssätt och rutiner för hur vi utför vårt arbete och ett bra administrativt stöd. 

Arbetsuppgifter 
Som specialistläkare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter psykiatrisk bedömning, diagnostik och medicinsk behandling av barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Du tillhör både ett tvärprofessionellt team och ett medicinskt team som består av erfarna specialistläkare, ST-läkare och sjuksköterskor.

Vid mottagningen utbildas ST-läkare vilket innebär att du som specialistläkare förväntas ge klinisk handledning.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara specialist i barn- och ungdomspsykiatri eller vuxenpsykiatri. Erfarenhet av arbete inom psykiatri eller med barn och ungdomar är meriterande. 

Personliga egenskaper 
Tjänsten ställer krav på att du är stabil och trygg i dig själv och har en analytisk problemlösningsförmåga. Du behöver också vara flexibel, ha ett strukturerat arbetssätt samt en god förmåga att samarbeta med såväl patienter och deras familjer som dina kolleger.

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, förmånlig avsättning till tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år) och friskvårdstimme.

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr!

För att du ska vara berättigad till signeringsbonusen krävs:

  • Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 augusti 2023.
  • Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm

Vi erbjuder också ett lönepåslag om 10 000 kr/månad året ut.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras.

Övrig information  
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas, t ex om du inte har någon tidigare erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
BUP Huddinge är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4410
Kontakt
  • Christina Jonasson, enhetschef , 08-12352975
Facklig företrädare
  • Amanda Aldervall, Läkarföreningen, 070-3239230
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb