S:t Eriks Ögonsjukhus AB

S:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.

S:t Eriks Ögonsjukhus utlyser ett fellowship inom medicinsk retina och uvea med tillträde från september. Placeringen löper enligt överenskommelse över 2-6 månader.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta självständigt men under handledning på sektionen för medicinsk retina samt uvea. Du kommer ha möjlighet att vara på uveamottagning två dagar i veckan. Resterande tid kommer att vara mottagningsverksamhet på medicinsk retina. VI ser även att delaktighet i interna möten och handledning av ST-läkare kan bli aktuellt. 

 

Anställningsform  

Det är en allmän visstidsanställning där heltidsplacering kommer att prioriteras men det finns även chans till deltidsplacering. Tjänsten är utan jourtjänstgöring med avtalsenlig lön. Hemmaklinik ersätter resa/boende och lönetillägg.

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är läkare med avslutad specialistutbildning med ett års erfarenhet av medicinsk retina. FEBO/svensk specialistexamen meriterande.

 

Övrigt 

Se även vår webbplats www.sankterik.se  

 

Kontakt
Beatrice B Peebo
Verksamhetschef 
08-123 230 50

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4381
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-07-15

返回职位空缺页面