Karolinska Universitetssjukhuset, Perioperativ medicin och intensivvård

Vi söker en undersköterska till ortopedoperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna – en ortopedisk operationsavdelning med verksamhet som inte liknar någon annan och där ingen arbetsdag är den andra lik!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Erbjudas en gedigen introduktion individuellt anpassat utefter dina behov. 
 • Ingå i ett glatt och positivt team som värdesätter en god arbetsmiljö.
 • Ha ett spännande och värdefullt arbete.
 • Upp till 5000 kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500 kr i friskvårdsbidrag.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Vi är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. I ditt arbete som undersköterska på medicinska enheten Perioperativ medicin har du en mycket viktig roll i teamet. I operationssalen är du operationssjuksköterskans högra hand. Du kommer att hantera instrumentgaller och ta fram sterilt material till operationssjuksköterskan under operationens alla steg och du kommer även att hantera avancerad medicinskteknisk utrustning. Självklart ingår omvårdnad av patienterna före, under och efter operation men även dokumentation i journalsystemen ingår i arbetsuppgifterna. Tempot är ofta högt och att kunna prioritera och kommunicera tydligt, är oerhört viktigt.

Tjänsten innefattar dag-, kväll (till 19.00) - och helgtjänstgöring (en helg av fem) enligt fasta scheman. På vardagar har vi tre till fyra operationssalar och två team bemannar verksamheten på helgerna. Våra salar är öppna alla dagar på året.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Dig som är positiv, engagerad och flexibel
 • Dig som samarbetar nära med dina kollegor för att nå gemensamma mål, är hjälpsam och har förmåga att ta egna initiativ
 • Du är lyhörd för andras behov och kommunicerar själv på ett tydligt och rakt sätt.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av arbete på en operationsavdelning.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230901
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4348
Kontakt
 • Caroline Wetterberg, 073-7463281
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb