Karolinska Universitetssjukhuset, Medicinsk Diagnostik Karolinska, Radiologi Solna

Radiologer med intresse för arbete i hybridsal på Karolinska Universitetssjukhuset är välkomna att läsa mer om vårt unika erbjudande här! 

Vi erbjuder
Periferangio/intervention vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna öppnar för nya möjligheter och en spännande framtid. Du får en unik chans att vara del av vårt interventionella team i en ny verksamhetsmodell med toppmodern utrustning och helt nya lokaler. 

Du erbjuds ett omväxlande arbete med omhändertagande av akuta och polikliniska patienter. Du kommer arbeta med en unik blandning av olika typer av behandlingar och teknik. Om du trivs med kliniskt arbete på en hybridsal och patientomhändertagande är du mer än välkommen att söka till oss!

Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård till patienterna.

Vi erbjuder både klinisk och akademisk vidareutveckling för all vårdpersonal. Eftersom vi är en stor organisation kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom medarbetarnas specialkompetenser och yrkesroller.

Självklart kan du som medarbetare även ta del av de förmåner som sjukhuset erbjuder.

Om oss
Funktion Medicinsk Diagnostik ansvarar för radiologi, strålningsfysik, nuklearmedicin samt neuro- och klinisk fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Karolinska Universitetssjukhuset har den mest högteknologiska och avancerade radiologiska utrustningen i Europa och genom särskilda avtal med ledande leverantörer säkerställs att vi alltid har den senaste tekniken. Vår personal har spetskompetens för att nyttja modaliteternas fulla kapacitet.

Om tjänsten
Vi stärker vårt Periferangio/intervention-team med en engagerad och nyfiken interventionist som vill vara med i utvecklingen tillsammans med oss. Du kommer att ingå i ett team av kreativa och drivna kollegor; radiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, operationssjuksköterskor och kärlkirurger.

I tjänsten ingår du i den regionala angio-jouren.

Läs mer om oss här!

Vi söker
Du har ett genuint intresse för allt som sker på angio/operation samt trivs med att arbeta i grupp. Oavsett din erfarenhet ser vi gärna att du är en bra lagkamrat som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat. Vidare ser vi även att du är nyfiken och vill vara med i utvecklingen av en modern och innovativ enhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas i vårt team!

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom medicinsk radiologi. 

Meriterande: Erfarenhet av interventionell radiologi.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet. 
Urval kommer att ske fortlöpande i denna rekryteringsprocess.

 

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4290
Kontakt
  • Bladimir Hjertberg Vazquez, 070-4841208
Facklig företrädare
  • Ulrika Ståhle, Bitr överläkare, ulrika.stahle@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb