Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Övre buk

Är du erfaren undersköterska med tidigare erfarenhet inom akutsjukvård? Då är det dig vi söker! Vi arbetar i en medicintekniskmiljö med olika typer av högspecialiserade undersökningar där vi möter svårt sjuka patienter, därav söker vi dig som jobbat med avancerad vård tidigare.

Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk verksamhet där du får utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en trevlig, toppmodern och nybyggd arbetsplats på Karolinska i Huddinge.

Du kommer att ingå i ett härligt gäng bestående av undersköterskor, sjuksköterskor och läkare som arbetar i team.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten
Hos oss bedrivs både elektiv öppenvårdsverksamhet och akut verksamhet. Vår verksamhet bedrivs även på operation och vi har ett nära samarbete med ERCP-mottagningen O48. Som undersköterska på endoskopienheten arbetar du i team kring patienten. Olika typer av högspecialiserade undersökningar som genomförs hos oss är, gastroskopier, koloskopier, ESD endoskopiska ultraljud och PEG-inläggningar.

Vi arbetar i en tung medicinteknisk miljö där varje moment som du som undersköterska ansvarar för är viktigt att utföra på korrekt sätt.

Du ansvarar för:

 • diskhantering av instrument
 • förrådshantering och beställningar
 • tillsammans med sjuksköterska för att det dagliga flödet på mottagningen fungerar.

Du assisterar tillsammans med sjuksköterska vid endoskopiska undersökningar samt sköter omvårdnaden av våra patienter vid vårt övervak.

Din tjänst kommer innefatta att arbeta nära patienten, administrativt och du kommer ha ett varierande arbete hos oss.

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och gärna arbetar på en mottagning med högt tempo och snabba vändningar. Vi söker dig som anser att service och flexibilitet är en självklarhet och som alltid sätter patienten först. Du värdesätter tydlig kommunikation och talar klart och engagerat, lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.

Vi ser även att du som söker delar våra värderingar: Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn! dessa grundläggande värden har vi alltid med oss i vårt arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav: 

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.
  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Minst två års erfarenhet i yrket

Meriterande:

 • Erfarenhet från endoskopiskverksamhet
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård
 • Erfarenhet av inköpssystemet clockwork eller liknande

Välkommen in med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4146
Kontakt
 • Ulrika Mjörnell, 070-0856703
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb