Beroendecentrum Stockholm, Norra länets öppenvård

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
Med placering på Solna Sundbybergs beroendemottagning. Mottagningen är en del av Norra länets öppenvård som består av 11 mottagningar och som tar emot patienter med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika, läkemedel och spel.

På mottagningarna arbetar du i ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, receptionist, enhetschef och psykolog. Mottagningarna tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel. Mottagningarna samverkar med socialtjänsten, psykiatrin och primärvården och andra vårdgrannar samt ingår i vårdkedja med Beroendecentrums heldygnsvård och Maria Ungdom. Arbetet sker i nära samarbete med Beroendecentrums övriga verksamheter. 

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som arbetsterapeut har du ansvar för mottagningarna inom Norra länets öppenvård.  Du genomför individuella interventioner och gruppbehandlingar. I arbetsuppgifterna ingår även aktivitets- och funktionsbedömning som del i neuropsykiatrisk utredning samt arbetsförmågebedömning. Du kommer samarbeta tätt med arbetsterapeutkollegor inom kliniken. Handledning av studenter förekommer.

Vi söker dig
Som är legitimerad arbetsterapeut och har arbetat som arbetsterapeut i några år. Du känner dig trygg i din roll och är nyfiken på att pröva på något nytt. Du ges stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och frihet att utveckla behandlingsutbud. Det är ett plus om du har erfarenhet av att leda Ha Koll och/eller ReDo, samt göra bedömningar med WCPA, PRPP, AMPS eller WRI.

Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom beroende och/ eller psykiatrisk verksamhet. Meriterande är även arbete inom vuxenhabilitering eller stressrehabilitering.

Vem är du?
Du är nyfiken, vill göra skillnad och har ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet för att kunna arbeta självständigt men även av att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du är inte rädd för att ta plats, att vara flexibel och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning.

Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Läs gärna mer på www.beroendecentrum.se

Anställningsform
Tillsvidare. Heltid 40 tim./vecka, måndag-fredag. 

Övrigt
Intervjuer och urval sker kontinuerligt.

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor om tjänsten!

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl.överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4126
Kontakt
  • Lillemor Gerdin, Bitr Sektionschef, 08-12347081
  • Liselotte Sten, Sektionschef, 08-12347021
  • Emmy Karlin, Arbetsterapeut, 08-12345803
  • Rand Christman, Arbetsterapeut, 08-12345847
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-03

Tillbaka till lediga jobb