S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Operationsavdelning

Vill du arbeta med ögonkirurgi och bli en del av vårt härliga team? Vi vill nu stärka vår grupp och söker en ögon- eller operationssjuksköterska som vill specialisera sig inom ögonoperation. 

Om tjänsten

Du kommer arbeta kliniskt som operationssjuksköterska. Vi utför operationer inom alla områden såsom gråstarr, glaukom, hornhinna, näthinna, plastik, onkologi och skelning och arbetar med den senaste tekniken och vi vårdar patienter i alla åldrar från ett år och uppåt. De flesta operationer utförs i dagkirurgi och i lokalanestesi.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor med hög kompetens och ögat i fokus. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling inom området och till engagemang inom olika ansvarsområden.  

Du blir en del av ett arbetslag på cirka 30 personer. Introduktionen utformas individuellt och du får självklart en god inskolning inom ögon. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad operation- eller ögonsjuksköterska.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har en positiv och öppen attityd, är noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll och förmedlar din kunskap vidare till dina kollegor på ett pedagogiskt sätt. Vi arbetar för att ge bästa vård och bemötande till våra patienter och söker dig som har ett starkt patientfokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar för hälsosammare scheman, så du arbetar dagtid måndag-fredag med viss beredskapstjänstgöring kvällstid och helger.  

Urval och intervjuer sker löpande.  

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4003
Kontakt
  • Mariana Säkkinen, 08-12323093
Publicerat 2023-04-28
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb