Handens vårdcentral växer och vi behöver nu utöka vår bemanning med en distriktssköterska eller sjuksköterska på heltid. Vi söker nu Dig som är engagerad, driven och värdesätter god samarbetsförmåga och vill bedriva god kvalitativ vård.

Handens vårdcentral består även av Haninge rehab, Dalarö vårdcentral samt Haninge BVC. 

Vill du vara med i vår härliga grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Är du dessutom intresserad av verksamhetsutveckling, kommer dessa egenskaper väl till pass då arbetsplatsen ständigt strävar efter att förbättra sin arbetsmiljö och processer. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö.

Vår mottagning ligger belägen i en vacker skärgårdskommun och har drygt 19 750 patienter listade. Goda kommunikationer, ca 20 minuter från Stockholms city. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktigt för oss och tillhör det dagliga arbetet.

Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare och hemsjukvårdspersonal.  Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt.

Som anställd hos oss och i Stockholm läns landsting finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär alla förekommande arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska på vår mottagning med möjlighet att arbeta i vår Hemsjukvård. 

Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård
  • Erfarenhet av primärvård samt journalsystemet Take Care och Tele Q är meriterande

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du ser lösningar, är flexibel, gillar att jobba i team samt har en god prioriteringsförmåga.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3803
Kontakt
  • Linda Nilsson, tf Enhetschef, 070-2246604
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490el.ulrika.sundbye@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb