Vill du arbeta med oss i en stor och välfungerande hemsjukvård? Om du gillar att ha kul på jobbet och ha trevliga kollegor är du välkommen till oss. Vi söker dig, distriktssköterska/sjuksköterska, som får ansvar för ett eget område i nära samarbete med övriga kollegor.

På vårdcentralen är vi totalt drygt 20 distriktssköterskor/sjuksköterskor som tillsammans med läkare, undersköterskor, fotsjukvårdare, kuratorer, psykolog och sekreterare bedriver ett antal sjuksköterskeledda mottagningar och hemsjukvård.

Hässelby vårdcentral är en Akademisk vårdcentral vilket bland annat innebär att vi handleder ett stort antal studenter från olika professioner. Som medarbetare, och vid intresse, finns möjligheter att engagera sig i studenthandledning, utveckla något specialområde eller arbeta med olika projekt. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, fri sjukvård och möjlighet till fortbildning.

Vårdcentralen är en av landets största vårdcentraler med ca 18000 listade patienter varav ca 260 inskrivna i hemsjukvård. Hos oss arbetar du i en mångkulturell miljö där vi värdesätter och strävar efter goda möten, bra struktur och ett trevligt arbetsklimat.

Vårdcentralen präglas av god stämning, välfungerande rutiner samt kompetenta och engagerade medarbetare.

Hässelby vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs gärna mer om oss på www.hasselbyvardcentral.se.

Arbetsuppgifter:
Arbetet är omväxlande och du kommer arbeta i ett välfungerande team i nära samarbete med övriga medarbetare i fina och rymliga lokaler. Vi dokumenterar i Take Care.

Kvalifikationer:
Distriktssköterska, eller legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från primärvård är meriterande. B-körkort.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Måndag - fredag, heltid, deltid kan eventuellt diskuteras. Vi tillämpar flextid. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:
Du trivs med självständigt arbete och eget ansvar, men har också lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Övrig information:
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3742
Kontakt
  • Helene Eklöw Staby, Enhetschef, 072-5081817
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490ellercarin.lhotsky@sll.se
Publicerat 2023-06-13
Sista ansökningsdag 2023-07-30

Tillbaka till lediga jobb