Tiohundra AB, Sommarannonser *

Vill du ha ett utvecklande sommarjobb? Kom till oss på Norrtälje sjukhus. 

Om tjänsten

Vi söker nu dig till våra vårdavdelningar med dygnet runt-verksamhet på Norrtälje sjukhus, som vill arbeta med oss i sommar ,och förhoppningsvis även fortsätta din timanställning under hösten. 

Vi erbjuder dig: 

- en flexibel och trivsam arbetsplats
- individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- internutbildning inom området
- arbetstidsmått efter överenskommelse
- dubbel ob-ersättning nattetid för dem som väljer att arbeta natt eller treskift

Hos oss får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och mentorskap. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare finns det stora möjligheter att använda samt att fördjupa dina kunskaper. Vi arbetar med individuell kompetensutveckling efter medarbetarnas önskemål och verksamhetens behov.

Som sjuksköterska leder du teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens vård. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och utvecklas kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra drivna och engagerade medarbetare.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan i dag.

Om dig

Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat.

Du är lyhörd och delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Erfarenhet som sjuksköterska och gärna inom akutsjukvården är meriterande men inte ett krav.

Om oss

Vi jobbar i team med sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med läkare och paramedicinare. Tillsammans fokuserar vi på omvårdnaden av patienten, där även stödfunktioner såsom koordinator, samordnare samt receptarie finns att tillgå.

Genom de olika patientgrupperna erbjuder vi dig en bredare kompetens inom flera olika  specialiteter. På dagen arbetar vi i team om 1 sjuksköterska och 2 undersköterskor, samordnande undersköterska, läkare och rehab och på natten arbetar vi i team med 2 sjuksköterskor och 1-2 undersköterskor samt jourhavande läkare på akutmottagningen.

Sjukhusets vårdavdelningar:

Vårdavdelning 1- Geriatrisk vårdavdelning

Vårdavdelning 2- Ortopedi och stroke

Vårdavdelning 3- Kirurgi, gyn och urologi

Vårdavdelning 4- Internmedicin

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje stad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3213
Kontakt
  • Kim Rangemo, Enhetschef, 08-12326767
  • Magdalena Ivarsson, Enhetschef, 08-12326612
  • Ivonne Olsson, Enhetschef, 08-12326227
Facklig företrädare
  • Nå via växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-04-01
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb