Spånga vårdcentral erbjuder dig:

  • En välbemannad mottagning med goda arbetsvillkor 
  • Utrymme för egen planering av schema och arbetstider 
  • Varierande arbetsuppgifter och möjlighet till distansarbete
  • Möjlighet till kombinerad tjänst  

På Spånga vårdcentral arbetar engagerade och kompetenta medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär. Vi värdesätter hållbar arbetsmiljö, professionell gemenskap och kompetensutveckling. Vi tycker att det är viktigt med balans mellan arbete och privatliv och erbjuder flexibelt schema. 

Mottagningen är välbemannad med 45 medarbetare varav 11 specialister i allmänmedicin. Vi har ca 17700 listade patienter och 140 patienter inskrivna i vår hemsjukvård. Hos oss arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även ett psykosocialt team. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till pendeltågs- och busstation, 12 min med pendeltåg från Stockholms central. På Spånga torg finns det många restauranger, några butiker och torghandel. Vårt område är Solhem, Bromsten, Sundby och Flysta, bebyggelsen är av småstadskaraktär. 

Arbetsuppgifter
Mottagningsarbete med akuta och planerade patientbesök samt distanskontakter via video och chatt/1177. Handledning av utbildningsläkare och studenter. Några dagar per månad har man möjlighet att arbeta som ”bakjour/resursläkare” utan bokade patienter. 

Just nu finns det möjlighet till kombinerad tjänst med reducerad egen lista och hemsjukvårdsuppdrag som en del av tjänsten (ca 15 timmar i veckan) om intresset finns. Vi har två hemsjukvårdsläkare som delar på hemsjukvårdsuppdraget. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Heltid, deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under ansökningstiden. 

Kvalifikationer
Leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin eller annan adekvat specialistkompetens. Mycket goda kunskaper i svenska.

Personliga egenskaper
Du gillar mottagningsarbete med allmänmedicinskt arbetssätt och har patienten i fokus. Du trivs i din yrkesroll och fungerar bra i vårdmiljö med varierande tempo och ett brett sjukdomspanorama. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid. Ev möjlighet till deltid
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3176
Kontakt
  • Verksamhetschef Denis Stygar, 070-4840769
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Maria Sjödahl, maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb