Är du vår nya diabetessjuksköterska som vill vara med och utveckla diabetesvården tillsammans med oss på Råsunda vårdcentral?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och som önskar sig en omväxlande vardag. Hos oss blir du en del av vårt sjukskötersketeam. Vi söker en kollega som har intresse både för diabetesmottagning, telefonrådgivning och mottagningsarbete. Bland övrig personal finns läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för sjuksköterskedelen av diabetesvården på Råsunda vårdcentral. Vi har ca 500 diabetiker. Du kommer också sköta väntelista och kallelser till årskontroll av diabetespatienterna till våra läkare. I tjänsten arbetar du också deltid med vanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och chattrådgivning. Alla förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral kan förekomma, men fokus är diabetespatienterna.

Om oss
Råsunda vårdcentral har omkring 10.000 listade patienter. Vårdcentralen ligger mitt i mysiga Råsunda, nära Solna centrum, tunnelbana och tvärbana. Vi har en relativt stor andel äldre patienter som bott i Råsunda i många år, men en även yngre, mer nyinflyttad och ofta välutbildad befolkning. Vi har ett väl fungerande hemsjukvårdsteam med i dagsläget omkring 50 patienter inskrivna.

Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Råsunda vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Kvalifikationer
Diabetessköterskeutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård. Du ska också ha god datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen till vår grupp med fin stämning och god kollegial vardag!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3033
Kontakt
  • Karolina Malm-Willadsen, 0724530718
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340490,annika.stigmanslid@sll.se
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb