Är du en organiserad och strukturerad medicinsk sekreterare? Vi söker nu en ny medarbetare. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vårt anställningserbjudande

På Danderyds akutmottagning får du ett arbete på en händelserik arbetsplats. Med fokus på skrivandet kommer du att arbeta inom flera olika inriktningar, så som ortopedi, kirurgi, hjärta och medicin.

Vi söker nu sommarvikarier för visstidsanställning över sommaren och kanske efter. Arbete i två-skift, dagar, kvällar och helger. Du kommer variera med att skriva på distans och på plats. Vi har vårt största behov juli och augusti, men även behov i juni. Inskolning erbjuds under våren eller början på sommaren. 

 

Arbetsbeskrivning

Huvudsaklig arbetsuppgift är journalskrivning, utöver det tillkommer diagnosregistrering, remiss- och posthantering samt andra administrativt förkommande arbetsuppgifter. Tjänstgörande sekreterare har ansvar för telefon med interna och externa kontakter.

 

Kvalifikationer

• Medicinsk sekreterarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket.
• Goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.
• God förmåga att hantera engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i journalsystemet Take Care.

Meriterande:
• Utbildning eller erfarenhet av DRG/diagnosklassificering.
• Erfarenhet av liknande roll.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta ansvar. Samtidigt behöver du ha en ödmjuk inställning och en god samarbetsförmåga då vi är en grupp av 18 sekreterare. Du är organiserad, strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vidare tycker du att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

 

Övrigt

Vi anställer på timanställning/ allmän visstidsanställning, möjlighet till fortsatt timanställning och arbete efter sommaren. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2741
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb