Välkommen till oss på BMM Stockholm Norra!

Om oss:
BMM Stockholm Norra ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. 

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

Om tjänsten:
Arbetet som barnmorska är omväxlande. Det består av graviditetskontroller, föräldrautbildning, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt STI- och gynekologisk cellprovtagning. Vi arbetar i journalsystemen Obstetrix och TakeCare. Här finns det goda möjligheter till utveckling och möjlighet att bredda din erfarenhet.

Om dig:
Vi söker dig som är barnmorska med engagemang, samarbetsförmåga och nyfikenhet. Du är trygg i din roll, har lätt för att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Du har vana vid att arbeta både självständigt och i team. Tidigare arbete på barnmorskemottagning är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:
Vikariat, 2023-06-01-2023-08-31, heltid eller deltid.

Övrig information:
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-06-01
Löneform Månadslön
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2604
Kontakt
  • Kristina Lindelöw, 08-12340996
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb