Tiohundra

Nu söker vi dig, erfarna teamarbetare, till vårt glada gäng! Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Om tjänsten

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi erbjuder även möjlighet till egen mottagning för dig med specialistkunskap eller dig som vill utbilda dig inom ett specialistområde.

Hos oss finns diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska, astma/kolmottagning och en äldre mottagning. Vi dokumenterar i TakeCare.

Vi erbjuder bland annat:
- Friskvårdsbidrag på 5000kr.
- 6 % av månadslönen till din tjänstepension.
- partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Läs mer om våra förmåner här!

Om dig

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete.

Du är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är i behov av vård. Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö.

Du behärskar det svenska språket muntligt och skriftligt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Väddö Vårdcentral ligger i Älmsta, 30 km norr om Norrtälje, i vackra Roslagen. Vi har drygt 3300
patienter och är cirka 14 anställda. En trevlig arbetsplats med engagerad personal! 

Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktiviteten inom primärvården. Här pågår ständigt spännande projekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med buss från Norrtälje.

På väg till Norrtälje med familjen?

Då är det förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av kommunens största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen.

Kontakta personaldirektör Louise Westin för mer information: louise.westin@tiohundra.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Älmsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2601
Kontakt
  • Carola Wallin-Rönning, Enhetschef, 08-12328405
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb