Är du undersköterska med erfarenhet av att jobba på akutmottagning/Närakut eller har lång erfarenhet av att jobba inom akutsjukvård? Välkommen att söka tjänsten och bli vår nya kollega.

Södertälje sjukhus akutmottagning och närakut är en arbetsplats med varm familjär stämning i en stark, flexibel och kompetent arbetsgrupp. Vi tar hand om och stöttar varandra och nya kollegor, på ett inkluderande och proffsigt sätt. Vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar av verksamheten genom bl.a. multiprofessionellt processarbete med stöd av verksamhetsutvecklare samt medarbetarstyrda förbättringsmöten varje vecka. 

Undersköterska på Södertälje sjukhus:  

Vi arbetar i vårdlag som innebär ett tätt samarbete mellan undersköterska, sjuksköterska och läkare. Teamarbete och en god samarbetsförmåga är viktiga grundstenar och alla professioner är lika viktiga. Vi har ett linjelöst arbetssätt vilket innebär att vi i ett och samma vårdlag tar hand om patienter med olika sjukdomstillstånd eller skador. Sortering av patienter baseras på allvarlighetsgrad. Detta arbetssätt, i kombination med lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljön, har gett en bättre arbetsmiljö för medarbetare och en behagligare vistelse för patienter. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och tillgodoser detta genom såväl intern som extern utbildning. 

Vi erbjuder dig en personlig introduktion som är anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Ingen dag är den andra lik och här erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling. Akutmottagningen är en arbetsplats med stor variation som tar emot patienter inom sjukhusets somatiska specialiteter. 

Dina personliga egenskaper:  

För att trivas hos oss behöver du uppskatta en omväxlande arbetsdag och ha lätt för att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för teamarbete och är empatisk till ditt sätt. Vi värdesätter egenskaper som att vara prestigelös och uppskatta en kultur där det är högt i tak. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering. 

Dina kvalifikationer:  

  • Utbildad undersköterska med 2500 godkända poäng för studier på gymnasiet, 1350 godkända poäng för genomförd vuxenutbildning. 
  • Krav med yrkeserfarenhet från akutmottagning/Närakut eller flerårig erfarenhet från arbete inom akutsjukvård. 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2448
Kontakt
  • Gustav Forss, 08-12324173
  • Marie Antman , 08-12324172
Facklig företrädare
  • Nås via växeln , 0812324000
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb