Vi söker ytterligare en till kollega till vår fina vårdcentral. Delar du vår vision: ”Rätt vård när och där du behöver” och våra ledord, ”Patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje” så är du varmt välkommen med din ansökan.

Arbetet hos oss

Arbetet som distriktsläkare hos oss är självständigt med alla förekommande arbetsuppgifter för specialist på vårdcentral. Du erbjuds ett varierat arbete inom det allmänmedicinska området här hos oss. Utöver enskilt arbete så kommer du vara en del av ett team med allmänspecialister, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer och undersköterskor som du kommer arbeta nära med. Förutom sedvanligt husläkarmottagningsarbete innefattar uppdraget även BVC och Hemsjukvård. Vi arbetar med fysiska besök liksom digitala kontakter i SLSO-appen Alltid öppet med både chatt och videobesök. Våra patienter med kronisk sjukdom kallar vi till besök vilket uppskattas av patienterna och omhändertagandet blir strukturerat. Vi har även en hypertonimottagning där du samarbetar nära med sjuksköterska för optimalt omhändertagande. I vårt psykosociala team har du psykolog till hjälp och vi har även en rehab koordinator som hjälper till vid sjukskrivningar.

Hos oss arbetar du i eget rum och har möjlighet att schemalägga viss tid hemma. Schema läggs i samråd med sektionsledare och flexibilitet finns utifrån verksamhetens ramar. Vi har generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer: Du är specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensksjukvård. Du som söker har en god samarbetsförmåga och värderar teamarbete samt känner ansvar för våra patienter och för verksamheten.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och är tänkt som deltid men heltid går att diskutera

Information om tjänsten ges av
Rekryterande chef: Carin Lindahl: 073-0776453
carin.lindahl@regionstockholm.se

Samordnandeläkare/ Medicinskledningsansvarig läkare: Shillah Hashemi shillah.hashemi@regionstockholm.se  073-6261296

Facklig företrädare:
Läkarföreningen, Gunilla Bergström, 072–4514355, gunilla.bergstrom@regionstockholm.se

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Intervjuer sker löpande under annonseringsperioden. Provanställning kan tillämpas.

Sista ansökningsdag 2023-03-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid, men heltid kan diskuteras
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2177
Kontakt
  • Carin Lindahl, 0730776453
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 0724514355
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb