Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vi söker nu en medicinsk sekreterare eller vårdadministratör till Psykosprogrammet. Psykosprogrammet är ett resultat av klinikens utvecklingsarbete mot ökat fokus på evidensbaserad psykiatrisk behandling, effektiva vårdprocesser och värdebaserad vård. Programmet har som uppdrag att utreda och behandla personer som för första gången insjuknar med psykotiska symtom, samt bedriva god och säker vård för patienter med behov av insatser över längre tid. Vår mottagning är belägen i Flemingsberg ett stenkast från Huddinge sjukhus med bra kommunikationer både med buss och pendeltåg.

Vi som arbetar här är förutom medicinska sekreterare ett team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeut, rehabkoordinator och skötare/Case managers och vårdenhetschef.

Arbetsuppgifter

Förutom vårdverksamhet organiserar och driver Psykosprogrammet även en reception/centralkassa som servar fem olika program/enheter. Placeringen för den aktuella tjänsten kommer vara i centralkassan. Receptions-/kassaarbete kommer vara en återkommande arbetsuppgift, men utifrån din erfarenhet kommer du även successivt utföra andra sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare, så som journalskrivning i Take Care, telefonpassning, posthantering och övrig administrativ service.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, mån-fre kl 8-16.30

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med goda IT-kunskaper.
  • Det är en fördel om du har erfarenhet av journalsystemet Take Care samt andra administrativa system inom vården.
  • Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbeta inom psykiatri, att tidigare ha administrerat kring LPT, polishandräckning samt vårdintyg är meriterande.
  • Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du som söker ska ha ett intresse av att arbeta med människor som har psykisk ohälsa. Du behöver vara flexibel, prestigelös samt ha förmåga till problemlösning. God samarbetsförmåga är förstås viktigt, liksom förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Du ska vilja ha struktur och ordning och reda kring dig och i alla system vi arbetar i. Vi förutsätter att du tycker om att ha varierande administrativa arbetsuppgifter och tycker om att ge god service till både patienter och arbetskamrater.

Övrig information:

Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden. Kliniken tillämpar registerkontroll i samband med anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2144
Kontakt
  • Lennart Collin, Vårdenhetschef, 08-12348260
  • Loredana Buru, Medicinsk sekreterare/kassaansvarig, 073-6905370
Facklig företrädare
  • Vision, Ola Tellner, 08-12340481
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb