ASIH, avancerad sjukvård i hemmet, bedrivs av Södertälje Sjukhus med ett upptagningsområde som innefattar Nykvarns kommun, Salem kommun och Södertälje kommun. Målsättningen med verksamheten är att patienterna ska kunna vårdas i hemmet under pågående behandlingar eller i livets slutskede och där anhöriga är en naturlig del av vården. Inom verksamheten arbetar man i interprofessionella team som har ett nära samarbete med den palliativa avdelningen. 

Sommar- eller timvikariat för sjuksköterskor på ASIH, Södertälje sjukhus:  

Att vara sjuksköterska på ASIH Södertälje Sjukhus innebär att du har ett flexibelt och självständigt arbete med stort personcentrerat fokus och fantastiska kollegor. Vi tillämpar ett salutogent synsätt i den dagliga verksamheten.

Du har frihet att lägga upp din arbetsdag utifrån de behov som finns i verksamheten. 

I dina arbetsuppgifter ingår det att vårda kurativa och palliativa patienter. Många har hematologiska eller onkologiska sjukdomar med avancerade behandlingar. Moment som ingår är tex administrering av läkemedel, medicinsktekniska moment, stödjande samtal, transfusioner och smärtlindring och stöd till patient, familj och andra som står nära. Du arbetar i nära team med läkare, sjuksköterskor, undersköterska, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. 

Vi erbjuder yrkesmässig handledning regelbundet och arbetar kontinuerligt med vårdutveckling. I arbetsgruppen stöttar vi varandra i det dagliga arbetet.  Vi har två omvårdnadsledare som arbetar kliniskt och har regelbundet etisk reflektion med arbetsgruppen. Vi har regelbundet sjuksköterskestudenter inom verksamheten.

Som sjuksköterska på ASIH behöver du ha ett genuint intresse för hemsjukvård, en vilja att lära dig nytt och att möta de utmaningar sjukvården står inför idag.

Dina personliga egenskaper:  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du självständig, positiv och prestigelös i ditt sätt. Vidare krävs det en stor personlig mognad och empatisk förmåga för att möta patienter och familjer där de befinner sig i livet. 

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper inom det svenska språket, i tal såväl som i skrift. Du har B-körkort med en god körvana. 

Är du flerspråkig så ser vi det som en tillgång och du får gärna ha en vidareutbildning inom exempelvis onkologi, palliativ omvårdnad, akutmedicin, intensivvård eller distrikt men det är inget krav. 

Anställningsform:  

Vikariat v 23-33, 2023 med eventuell möjlighet till förlängning eller timvikariat.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid eller timanställning
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2050
Kontakt
  • Kristina Mokko Hed, 08-12324000
Publicerat 2023-04-13
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb