Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Barn PMI, Barn-IVA

Hos oss finns ett otroligt givande arbete för den som vill göra skillnad för våra patienter och deras närstående! Vill du arbeta som intensivvårdssjuksköterska inom vår högspecialiserade pediatriska intensivvård och önskar du en fördjupning inom generell och pediatrisk intensivvård? Vill du vara en del av en fantastisk verksamhet? Kom då till oss på Barnintensiven!

Se filmen om BIVA

Träffa Eva, Intensivvårdssjuksköterska på BIVA

Vi erbjuder

Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik.

Hos oss finner du en stimulerande arbetsmiljö där du ingår i ett tvärprofessionellt team där du får utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska. Till att börja med erbjuder vi dig ett välstrukturerat individuellt inskolningsprogram på åtta veckor, bestående av patientnära klinisk utövning parallellt med teoretisk och praktisk utbildning, självklart med stöd av oss hela vägen.

Här finns information om våra förmåner. Vi vill också påminna lite extra om att vi kan hjälpa till att ordna tjänstebostad om du kommer långväga ifrån.

Om tjänsten

Barnintensivvården är en intensivvårdsspecialitet som endast finns på fyra enheter i Sverige, en av dessa är BIVA på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har sex vårdplatser och vårt uppdrag är både regionalt och nationellt. Vården bedrivs inom många olika specialiteter som till exempel kirurgi, medicin, neurologi, neurokirurgi, trauma, öron-näsa & hals samt infektion och en rad olika professioner, t ex apotekare, finns som stöd i vårdteamen. Våra patienter är i åldrarna från nyfödd upp till 18 år.

Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dess familj. Vi är mycket stolta över våra internationellt framstående vårdresultat.

Inom vår verksamhet finns en transportenhet, Pedriatic Emergency Transport Service, PETS, ett tvärprofessionellt transportteam för nationella och internationella transporter för barn. Under våren tillsatte vi även vårdledartjänster som en del av att förbättra vårt arbetssätt, kanske är någon av dessa roller intressanta för dig när du varit på BIVA en tid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Hos oss arbetar vi treskift enligt Vårdförbundets avtal. 

Träffa Simone, Intensivvårdssjuksköterska på BIVA

Träffa Starry, Specialistsjuksköterska med inrikt. mot barn på BIVA

Verkar det intressant? Vill du veta mer är du välkommen att hospitera hos oss för att få en inblick i vår verksamhet och träffa oss som arbetar här. Kontaktuppgift finner du nedan.

Vi söker

Vi söker dig som trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar. Du är trygg i din yrkesroll och har ett lösningsorienterat arbetssätt och gott humör även när det känns pressat. Vidare har du förmåga att ta egna initiativ, hantera flera saker samtidigt men du kan också prioritera när det är nödvändigt.

Du vill bidra med ditt kunnande och visar omsorg om dina patienter, närstående och kollegorna med mycket god samarbetsförmåga och känsla för teamet. Du är en person som medverkar till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra.

Dina personliga egenskaper är avgörande och stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller barn- och ungdomssjukvård.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av intensivvård eller barnsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Vi hanterar ansökningar fortlöpande. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1988
Kontakt
  • Ulrika Persson, ulrika.persson@regionstockholm.se, 08-12374415
Facklig företrädare
  • Eva Rikarsson, Vårdförbundet, eva.rikardsson@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-21

返回职位空缺页面