Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av barns tal och språk. Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. Då två logopeder fått andra uppdrag på Logopedkliniken har vi nu två tjänster tillgängliga på vår mottagning i Åkersberga. På Åkersberga logopedmottagning jobbar fyra logopeder som utreder barns tal- och språkförmåga samt läs- och skrivsvårigheter.

 

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är:

Självständig utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. Samverkan med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser samt aktörer inom barnomsorg och skola. Deltagande i nätverk och upparbetade samarbetsformer. Remissgranskning, journalskrivning samt en del bokning. Samarbete med tolk kan förekomma.

 

Kvalifikationer

Legitimerad logoped. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är trygg, positiv och förtroendeingivande. Du är nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet som bedrivs på kliniken. Har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Du har också en förmåga att arbeta självständigt och se vad som behöver göras, tar gärna tag i uppgifter, stora som små. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillträde: Sommaren 2023.

Anställningsform: Två tjänster, varav en tillsvidare och ett vikariat – med goda chanser till förlängd anställning på Logopedkliniken.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Emmy Hadvall, 08- 123 558 67.

Fackliga företrädare: SRAT Växel, tel. 08-442 44 60

 

Ansökan

Sista ansökningsdatum 23-03-12. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Åkersberga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1967
Kontakt
  • Emmy Hadvall, 08-12355867
Facklig företrädare
  • SRAT Växel, 08-4424460
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb