Vi söker dig som vill arbeta som Medicinteknisk Ingenjör inom Elektromedicin hos oss på Danderyds Sjukhus!

Hos oss får du en samhällsviktig tjänst. Det vi gör är ”på riktigt” och våra lösningar används i en verksamhet där de kan göra skillnad mellan liv och död. Vi har breda kontaktytor både internt och externt samt ges möjligheten att arbeta innovativt i en stabil organisation. Verksamhetsutveckling och roliga, utmanande projekt gör vårt arbete spännande varje dag!

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med medicinteknisk utrustning inom många olika teknikområden. Din huvuduppgift som medicinteknisk ingenjör är att ansvara för service och underhåll av utrustning som tillhör Elektromedicin: Ventilatorer, gasblandare, patientvärmare, blod/vätskevärmare och infusionspumpar. Arbetsuppgifterna inkluderar också installation och administration av medicintekniska produkter.

Under en period kommer du att vara utlånad som projektingenjör till projektet "Ny vårdbyggnad 61" som jobbar med att utrusta och inreda den nya vårdbyggnad som nu uppförs på Danderyds sjukhus.

I rollen som projektingenjör kommer du tillsammans med andra MT-ingenjörer och övriga projektmedlemmar arbeta med kravställning, anskaffning, mottagande, driftsättning och överlämning av medicintekniska produkter till inflyttande verksamheter.

 

Kvalifikationer

  • Högskoleingenjör med inriktning elektronik/medicinsk teknik eller motsvarande utbildning, alternativt minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område. 
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av arbete inom medicinsk teknik är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Då arbetet innebär daglig kontakt med vårdpersonal, leverantörer och andra medarbetare är det viktigt med en god kommunikationsförmåga, god serviceanda samt ett positivt bemötande.
Vi ser att du är drivande i ditt arbete, ser sammanhanget mellan vården, medicinsk teknik och IT-system. Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet för tjänsten. 

 

Övrigt

Medicinsk Tekniks uppdrag är att bidra till att sjukhuset kan bedriva god och säker vård. Det gör vi genom att se till att den utrustning som används håller hög kvalitet och är väl underhållen. Det innebär att vi kan garantera patienter och personal en trygg och säker vård. Vår strävan är att genom tillgänglighet och hög kompetens förenkla vardagen för vårdpersonalen. Här arbetar 40 ingenjörer och tekniker inom grupperna Elektromedicin, Radiologi och Sterilteknik.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1950
Kontakt
  • Konstantinos Padazis, 08-12359174
Facklig företrädare
  • Sveriges ingenjörer, 08-6138000
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb