Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd 130 DS

Beskrivning 

Avdelning 130/PIVA är en akutvårdenhet med främst en inriktning på psykossjukdomar och vanligt förekommande med en blandning av diverse psykiatriska diagnoser. Vi har högt i tak i medarbetargruppen och mångfalden lyser med sin närvaro. På enheten har vi totalt 16 vårdplatser, varav sex platser är psykiatriska intensivvårdsplatser. På enheten arbetar vi med ständiga förbättringsarbeten, är du driven och tycker om att utveckla och utvecklas är du rätt person för oss. Här arbetar vi alltid för att skapa en trivsam och god omvårdnadsmiljö. 

Arbetet på enheten sker i team där sjuksköterskor, mentalskötare, läkare, kurator och arbetsterapeut ingår. Teamets uppgift är att tillsammans möta den enskilda patientens unika behov och i samråd driva patientens vård framåt. Ett gott samarbete med de olika mottagningar som ingår i vårt uppdrag ser vi som en självklarhet för att på bästa sätt ge våra patienter en god och kontinuerlig vård. Vi strävar efter att arbeta personcentrerat med stort fokus på delaktighet, för såväl patienter som närstående.

Avdelning 130/PIVA är en del av Psykiatri Nordväst – en universitetsklinik med cirka 550 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fyra subspecialiserade mottagningar/enheter, en mobil verksamhet och åtta vårdavdelningar. Våra verksamheter är lokaliserade till Danderyd sjukhuset, Karolinska universitetssjukhuset i Solna samt S:t Görans sjukhus. 

Arbetsuppgifter 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad. Fokus ligger på kommunikation och att skapa trygghet, bland annat genom att stötta patienter med hjälp av struktur och vardagliga rutiner, att stödja patientens egen förmåga att klara sin ADL. En annan viktig del av arbetet består av planering, samordning och samverkan kring patientens mål och vårdplan. Dokumentation i TakeCare journalsystem. Teamarbete mellan professionerna som finns på enheten i form av sjuksköterskor, skötare, kurator, arbetsterapeut och läkare. Utbildning i Bergen-modellen erbjuds för att minska tvång i vården samt förebygga hot och våld. 

Kvalifikationer 

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller mentalskötare, men det är inget krav. Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är meriterande. 
 

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-02-15
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% -100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1677
Kontakt
  • bitr. enhetschef, Frida Bjarneby, 0812356030
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 0812340466
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb