Karolinska Universitetssjukhuset, Hjärta Kärl och Neuro, N486 OO Neurologi

Är du intresserad av neurokirurgisk omvårdnad? Då är du välkommen att söka tjänst som undersköterska hos oss på Neuro 4 i Solna! Vi erbjuder en unik möjlighet att lära sig och utvecklas inom neurokirurgisk vård!

Vi erbjuder

 • Möjlighet att jobba med neurokirurgi i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom
  neurokirurgi är det till oss du ska komma!
 • En inkluderande och dynamisk arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap.
 • Personligt anpassad inskolning.
 • Regelbundna internutbildningar och föreläsningar över året.
 • Vi jobbar med kompetensutveckling bland annat med hjälp av Region Stockholms kompetensstege för undersköterskor inom verksamheten.
 • Två utbildningsdagar där du får lära dig mer om neurokirurgisk vård.
 • Grundkurs i neurokirurgisk omvårdnad, en åtta dagar lång utbildning som ges inom ett år efter anställning.
 • Strukturerad reflektion i grupp för nyanställda.

Vi arbetar med individuell schemaplanering. Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

På vårdavdelning Neuro 4 arbetar du med akut och elektiv neurokirurgisk vård i ett team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och postoperativ övervakning. Vi bedriver även arbete på intermediärvårdsnivå på vår avdelning. Vår verksamhet är personaltät, vilket innebär att du alltid har kollegor på plats att fråga. 

Som undersköterska hos oss blir du en del av en avdelning som värdesätter teamarbete högt. Hos oss arbetar du med patientnära arbete i högspecialiserad vårdmiljö. Arbetet är mycket varierande och du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Dina arbetsuppgifter består till exempel av att hjälpa till med ett professionellt omhändertagande av patienten där du tillsammans med teamet bedömer patientens tillstånd, kontrollerar ordinerade parametrar och rapporterar vidare till teamet. I dina arbetsuppgifter ingår också att samarbeta med övriga personalkategorier på ett smidigt sätt och ge god service till våra patienter.

Vi välkomnar sökande med erfarenhet från akutsjukvård och/eller slutenvård.

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet från akutsjukvård och genuint intresse för neurokirurgi. Rollen kräver att du är fokuserad och tar stort, eget ansvar för ditt arbete och våra patienter.
Du tycker om att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en arbetsmiljö med stundtals högt tempo. Arbetet kräver därför att du har förmågan att snabbt växla mellan olika tempon, besitter en god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera. Du hjälper dina kollegor när det behövs, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och vill vara med och utveckla vår verksamhet mot en god och säker vård och arbetsmiljö

Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll. Observera att tjänsten inkluderar tjänstgöring
två av fem helger.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

 • Erfarenhet av kirurgisk omvårdnad och/eller att vårda patienter med trakeostomi är meriterande

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1632
Kontakt
 • Karin Castro Digné, 0702713489
Facklig företrädare
 • Anders Persson, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb