Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas?

Vi söker ORTODONTISTER som drivs av omväxling i sitt arbete och som är taggade på att arbeta med bedömningar av behandlingsbehov och av att engagera sig i ortodontisk verksamhet och utbildning. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Från och med den 1 september-2023 kommer vi inom Folktandvården Stockholm ta över urvalet för regionsfinansierad tandregleringsvård i Stockholm. I det här uppdraget som ortodontist och urvalskonsult kommer du att få möjlighet till att arbeta med bedömningar av ortodontiskt behandlingsbehov och även få handleda kollegorna inom allmäntandvården. Vi ser gärna, att utöver ditt urvalsuppdrag, att du också involveras i klinisk ortodontisk verksamhet och utbildning.

Ditt arbete kommer att vara omväxlande och du kommer att ha stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Du kommer att erbjudas flexibilitet i ditt arbete eftersom urvalsuppdraget ger variation i dina arbetsuppgifter och möjliggör flexibilitet på arbetsplatsen.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, med specialistbehörighet i ortodonti och med god klinisk erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av ortodontiskt urvalsuppdrag är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 mars-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Även du som arbetar i privat regi är varmt välkommen att söka urvalsuppdraget på deltid, förutsatt att du i din privata verksamhet inte ingår i vårdvalet för tandregleringsvård.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta Mathias Lemberger, klinikchef, tel. 08-123 165 26 eller Shirin Al-Asmar Karlsson, klinikchef tel. 08-123 162 19

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/759
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb