Sigtuna Läkarhus

Om Sigtuna Läkarhus

Sigtuna Läkarhus tillhör SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, som är en del av Region Stockholm. Verksamheten är välfungerande. Gemensamt arbetar vi utifrån vår värdegrund, patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till samhällsnytta och skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa.

Sigtuna läkarhus ligger på Stora Gatan som är en gågata mitt i vackra Sigtuna. Det är lätt att ta sig till husläkarmottagningen via buss, cykel eller bil.

Vi är 20 medarbetare som ombesörjer primärvård för ca 6000 listade patienter. I dagsläget arbetar tre specialistläkare i allmänmedicin och en ST- läkare. Inom verksamheten erbjuder vi läkar- och distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning, psykologmottagning och barnavårdscentral.

Modern sjukvård kräver att vi samarbetar som välfungerande team för att säkerställa en god patientsäkerhet. Vi lägger en stor vikt på teamarbete eftersom vi vet att kvaliteten i vården ökar genom ett teambaserat omhändertagande där olika yrkeskategorier samarbetar. Teamet runt patienten ska tillsammans skapa hög tillgänglighet, tidig upptäckt av psykisk ohälsa samt erbjuda patienterna stöd till egenvård, bedömning, behandling och uppföljning.

Vi kan erbjuda dig goda arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter, en trevlig stämning med mycket arbetsglädje och engagemang. Vår ambition är att ge god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

  • Bedömningssamtal med nya patienter inom psykisk ohälsa
  • Sköter kontakten med läkare, kuratorer och psykologer.
  • Triagerar svårbedömda patienter med psykisk ohälsa.
  • Har ingen, eller kort, väntetid för samtal.
  • Ingår i det psykosociala teamet, som har veckokonferenser där patientfall gås igenom.
  • Teamet avgör vilka patienter som behöver remitteras till slutenvård.
  • Även ordinarie arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdcentral ingår.

Hos oss är patienter listade på en specifik läkare för ett tydligt ansvar och uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vub i psykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete inom vårdcentral är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande. Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Heltid eller deltid  måndag till fredag, med tillträde enligt överenskommelse

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt Välkommen till Sigtuna Läkarhus!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad deltid/heltid
Ort Sigtuna
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/660
Kontakt
  • Pierre Conde, 070-214913
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Stigmanslid, 08-12340490
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Tillbaka till lediga jobb