Karolinska Universitetssjukhuset, N52 Tema Cancer, N525 ME Hematologi

Vi söker dig som är nyfiken på hematologi och vill arbeta inom vårt team på vår högspecialiserade öppenvårdsenhet i Huddinge. Hos oss får du en bred kompetens med varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss!

Vi erbjuder

 • Bred erfarenhet som följer av att jobba inom Nordens största hematologiska center.
 • Intern kompetensutveckling, exempelvis i form av utbildningen ”Blodets sjukdomar”.
 • Utbildning i cytostatikahantering och avfall.
 • Arbete inom ett multidisciplinärt team där alla har en viktig roll när det kommer till att ge patienten den bästa vården.

Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenhet få möjlighet till kombinationstjänst. Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker två undersköterskor där ena tjänsten innebär arbete på dagvård och den andra på mottagning. Arbetstiden är förlagd måndag-torsdag klockan 07.30-16.15 och fredag kl. 07.30-15.00. 

Som undersköterska blir du en del av en arbetsgrupp som värdesätter teamarbete högt. På dagvården är du spindeln i nätet och ser till att arbetet flyter på för både personal och patienter. 
Du kommer att arbeta patientnära i högspecialiserad vårdmiljö. Du planerar och utför daglig basal omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Exempel på arbetsmoment som ingår i din roll är: provtagning, EKG, vitala parametrar, assistera vid lumbalpunktion samt bokning av sjukresor. I denna roll ingår även ansvar för förrådsbeställningar. Vid behov kommer du att få assistera vid benmärgsprovtagning. 

Som undersköterska på mottagningen kommer du att assistera vid benmärgsprovtagning, svara på interna telefonsamtal, bokningar i kalendern samt arbete med vårdplaner. I dina arbetsuppgifter ingår även registrering i kvalitetsregistret INCA.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • Uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamhet och organisation samt handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Du tar upp kritik i korrekta sammanhang eller direkt med berörda parter.
 • Arbetar bra med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser dem.

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
 • Goda datorkunskaper.

Meriterande: 

 • Hematologisk och/eller onkologisk kunskap.
 • Erfarenhet av kvalitetsregister.
 • Erfarenhet av att assistera vid benmärgsprovtagning och lumbalpunktion.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/311
Kontakt
 • Helin Erdas, Omvårdnadschef, 072-4698619
 • Birgitta Asplund, Omvårdnadschef, 072-4561825
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb